Holland Lounge tijdens Automechanika in Birmingham

Meer artikelen
Automechanika

Bent u ondernemer in de automotive sector? Heeft u interesse in het Verenigd Koninkrijk? Kom dan naar de Holland Lounge tijdens de Automechanika beurs van 6 – 8 juni in Birmingham.

De Automechanika is met meer dan 800 standhouders en deelnemende partijen de grootste beurs in het VK op het gebied van automotive after-market en supply chain.

Holland Lounge

Het NBSO Manchester organiseert dit jaar voor de eerste keer een Holland Lounge tijdens het evenement met als doel om Nederlandse exporteurs en suppliers die de beurs bezoeken een ontmoetingsplek, netwerkruimte en een presentatieplatform te bieden.

Dus bent u aanwezig op de Automechanika en zoekt u een plek waar u kosteloos uw afspraken kunt voeren, presentaties en pitches kunt geven en Britse partijen kunt ontmoeten? De Holland Louge biedt u die mogelijkheid.

Verder heeft het NBSO in aanloop naar de Automechanika de belangrijkste feiten, trends en organisaties voor u op een rijtje gezet in de Sectorschets Automotive VK.

Aanmelden

Wilt u een plek reserveren in de Holland Lounge om uw presentaties en pitches te geven? Deelname is kosteloos. Neem contact op met:

Els Steiger
NBSO Manchester
E:  els.steiger@nbso-manchester.co.uk
T:  +44 (0)161 834 6033

Kansen in het Verenigd Koninkrijk

Het zijn sterke tijden voor de Britse automotive. De sector bereikte in 2016 het hoogste productieaantal voertuigen en motoren van de afgelopen 16 jaar en dankzij de herstellende economie en sterke groei van de export naar verre bestemmingen verwacht men ook de komende jaren soortgelijke groei in het VK.

Qua supply chain is de Britse sector sterk geïntegreerd met Europese partijen en 60% van de gebruikte onderdelen komt momenteel uit de Europese Unie. Verder wordt er ook veel geïnvesteerd in trends op het gebied van materials, fuel efficiency, e-mobility en connected & autonomous driving. Zodoende zijn er op dit gebied ook veel kansen voor Nederlandse bedrijven in het VK.

Service menu right