Holland Paviljoen op China Animal Husbandry Expo

Meer artikelen
Varkens importeren en exporteren

Bent u ondernemer in de agrarische sector? Van 18 tot en met 20 mei 2017 vindt in Qingdao (Oost China) de 15de editie plaats van de jaarlijkse China Animal Husbandry Expo (CAHE). De CAHE is de grootste veeteeltbeurs van China en biedt volop kansen voor Nederlandse bedrijven uit de sector om zichzelf te promoten.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De agrarische sector in China is bezig met een moderniseringsslag. Na verschillende grote voedselissues wil de Chinese regering de sector in snel tempo professionaliseren. De keten moet efficient en veilig worden. Megafarms moeten voorzien worden van moderne faciliteiten, technologieën en management.

Holland paviljoen

De CAHE biedt goede promotiekansen voor bedrijven in de veeteeltsector. Het Dutch Meat & Feed Centre (DMFC) organiseert dit jaar in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Beijing en NBSO Qingdao, een Holland Pavilion en een Sino-Dutch Animal Husbandry Seminar. Het doel van het paviljoen en seminar is om de Nederlandse sector en de unieke positie van Nederland in deze wereldwijde industrie te tonen. Deze gezamenlijke presentatie biedt Nederlandse bedrijven de kans om hun producten op een efficiënte manier te promoten tijdens deze beurs.

Meer informatie

Is bovenstaande interessant voor uw bedrijf of instelling? Neem dan contact op met de Netherlands Business Support Office (NBSO) in Qingdao, Shandong.

NBSO Qingdao
T +86 532 6677 7515
E nbsoqingdao@nbsoqingdao.com

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

U kunt ook een zakenpartnerscan aanvragen bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Service menu right