Holland paviljoen op de Caspian Agro 2017

Meer artikelen
Caspian Agro

Bent u ondernemer in de agrarische sector? Van 17 tot en met 19 mei 2017 vindt in Bakoe, Azerbeidzjan, het jaarlijkse evenement Caspian Agro plaats. Ga mee naar deze grote internationale landbouwbeurs en neem deel aan een Holland Paviljoen, georganiseerd door onze ambassade.

De agrarische sector vormt voor Azerbeidzjan een van de voornaamste groeisectoren. Bedrijven uit meer dan 20 landen staan op de Caspian Agro. De drukstbezochte vakbeurs in de Kaspische regio draait om het promoten van agrarische innovaties, producten en kennis.

De aanwezigheid van de president en de minister van Landbouw van Azerbeidzjan garanderen grote belangstelling. Ook vanuit de media.

Neem deel aan het Holland Paviljoen

Vorig jaar won het Holland Paviljoen een publieksprijs voor meest opvallende stand op de beurs. In navolging van dit succes besloot de Nederlandse ambassade in Bakoe om dit jaar weer een Holland Paviljoen te organiseren. Een Holland Paviljoen is een collectieve beursstand met Nederlandse signatuur en een centrale boodschap en thema. De ambassade nodigt u van harte uit.

Tijdens de beurs ontmoet u lokale bedrijven en ondernemers uit andere landen, die werkzaam zijn in de landbouwsector. U wisselt good practices uit en versterkt uw zakelijke relaties.

Deelname

Wilt u meer weten over deelname aan het Holland paviljoen? Neem dan contact op met RVO of de Nederlandse ambassade in Bakoe.

RVO.nl
Cassandra Jautze
E cassandra.jautze@rvo.nl

Nederlandse Ambassade in Bakoe
Gunel Makhmudova
E Gunel.Makhmudova@minbuza.nl

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Caspian Agro 2017? Kijk op www.caspianagro.az/2017.

Service menu right