Holland Paviljoen op levensmiddelen en drankenbeurs IFTECH Pakistan

Meer artikelen
Bezoekers op de levensmiddelen en drankenbeurs IFTECH in Pakistan

Bent u ondernemer in de levensmiddelen- en drankenindustrie? Interesse in een markt van 200 miljoen inwoners, met een stabiele economische groei en een grote vraag naar verwerkt voedsel en fastfood? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen tijdens IFTECH in Pakistan van 1 tot 3 augustus 2017.

IFTECH

IFTECH is een jaarlijkse beurs op het gebied van de levensmiddelen- en drankenindustrie in de Pakistaanse stad Karachi. De beurs trekt jaarlijks 12.000 deelnemers. In 2016 deden meer dan 100 internationale bedrijven mee, uit onder meer Duitsland, België, Denemarken en de Verenigde Staten. De Nederlandse ambassade organiseert, net als vorig jaar, een Holland Paviljoen op deze beurs.

Deelnemen

U kunt gratis deelnemen aan het Holland Paviljoen. Dit kan door fysiek aanwezig te zijn tijdens de beurs, maar ook door uw bedrijf met promotiemateriaal (flyers, brochures of een video) te presenteren in het paviljoen.

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het Holland Paviljoen? Stuur dan een email naar de ambassade in Islamabad:

E isl-ea@minbuza.nl

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Pakistan is met 200 miljoen inwoners het 6e land ter wereld qua inwonersaantal en heeft een bevolkingsgroei van 2%. De economie groeit jaarlijks met 5%. De groeiende stedelijke middenklasse consumeert steeds meer verwerkt voedsel en fastfood – de fastfoodsector groeit jaarlijks met 21%. .

Dit leidt tot een grote vraag naar verwerkingsapparatuur voor vlees, gevogelte, fruit, groente, brood- en banketproducten en met name zuivel. Pakistan biedt daarmee grote kansen voor Nederlandse ondernemers, vooral nu de veiligheidssituatie in het land sterk is verbeterd.

Service menu right