Informatiebijeenkomst eerste DHI-tender 2017

Meer artikelen
Subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en kennisverwerving

Binnenkort opent de eerste tender van 2017 voor de subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsstudies (DHI). Tijdens een informatiebijeenkomst op 20 februari 2017 praat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) u graag bij over het DHI-programma en de wijzigingen ten opzichte van 2016.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor Nederlandse mkb-ondernemingen met internationale ambitie en interesse in buitenlandse markten. Met de mkb-toets kunt u zien of u een mkb-ondernemer bent.

Speeddates

Na het plenaire gedeelte kunnen bedrijven hun projectvoorstel bespreken tijdens een een-op-eengesprek van 15 minuten met de aanwezige DHI-adviseurs.

Programma

TijdOnderdeel
14.00 uurInloop, ontvangst en registratie
14.30 uurAlles wat u wilt en moet weten over DHI
Ard Kwint | coördinator DHI | RVO.nl
FroukjeVerreijt | DGGF of DTIF: financieringen en rol DHI hierin
15.00 uurEen-op-eengesprekken (alleen voor bedrijven)
Aparte vraag-antwoordsessie voor consultants
16.30 uurEinde bijeenkomst

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk. U kunt zich nog wel aanmelden voor de bijeenkomst van 23 februari.

Wat is DHI?

Met de DHI-regeling wil het ministerie van Buitenlandse Zaken het aantal Nederlandse ondernemingen dat succesvol internationaliseert in ontwikkelde landen, opkomende markten en ontwikkelingslanden verhogen en versterken. In ontwikkelingslanden levert het ministerie hiermee een positieve bijdrage aan duurzame lokale ontwikkeling.

De DHI-regeling bestaat uit 3 modules. U kunt een aanvraag indienen voor één van deze modules:

  • Demonstratieprojecten: demonstratie van uw technologie, kapitaalgoed of dienst in een van de DHI-landen.
  • Haalbaarheidsstudies: onderzoek naar de haalbaarheid van een buitenlandse investering in uw product. Met een haalbaarheidsstudie vergroot u de kans dat uw potentiële klant uit een van de DHI-landen wil investeren in uw technologie, kapitaalgoed of dienst.
  • Investeringsvoorbereidingsstudies: onderzoek naar de technische en commerciële haalbaarheid van uw investering in een onderneming in een van de DHI-landen.

Service menu right