Informatiebijeenkomst tender Experimentenregeling elektriciteitswet

Meer artikelen
Intelligente Netten

De tender Experimentenregeling elektriciteitswet geeft burgercollectieven en Verenigingen van Eigenaren de kans om zelf elektriciteit te produceren. Wilt u dit ook? Kom dan op maandag 22 mei naar de bijeenkomst Experimentenregeling elektriciteitswet.

Tijdens deze bijeenkomst geven we informatie over de tender Experimentenregeling elektriciteitswet. Daarnaast krijgt u handvatten om een aanvraag in te dienen. Ook eerder ingediende aanvragen komen aan de orde. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Business case ontwikkelen via een game

De eerste coöperaties zijn alweer enige tijd actief. In de praktijk blijkt het ontwikkelen van een business case op basis van de verruimde wettelijke mogelijkheden nog best een uitdaging. Daarom geven we u aan de hand van een zogenoemde ‘serious game’ de kans om te voelen wat het is om een experiment vorm te geven.

Zo ervaart u op een snelle manier wat er allemaal bij het opstellen van een business case komt kijken. Ook voor adviseurs en overige betrokkenen hebben we een leerzame rol in gedachten. Of wilt u ervaren hoe het is om juist een heel andere rol te hebben in de transitie?

Programma

12.00 uur - Inloop/lunch
13.00 uur - Serious game
14:00 uur - Pauze
14.30 uur - Bezoek informatiemarkt
15.30 uur - Plenaire afsluiting
16.00 uur - Borrel

Voor wie?

Deze bijeenkomst richt zich op coöperaties en Verenigingen voor Eigenaren (VvE's), adviseurs en netbeheerders.

Aanmelding gesloten

De aanmelding voor deze bijeenkomst is gesloten. Aanmelden was mogelijk tot en met donderdag 18 mei. U ontvangt een registratiebevestiging. Bent u deze dag verhinderd, maar wil u wel met ons spreken over een aanvraag? Laat het ons dan weten via secretariaatDEN@rvo.nl. Wij zoeken dan samen naar een oplossing.

Service menu right