Innovatiemissie naar China met Staatssecretaris Van Dam

Meer artikelen
Shanghai

Ziet u kansen voor technologiesamenwerking in China? Ga dan mee met de innovatiemissie naar China onder leiding van staatssecretaris Martijn van Dam van het Ministerie van Economische Zaken. Aanleiding voor deze missie is de internationale technologiebeurs in Shanghai – de China Shanghai International Technology Fair (CSITF) - van 20 tot 22 april 2017.

Dit jaar is Nederland gevraagd als Guest Country of Honour en staatssecretaris Martijn van Dam zal tijdens de openingsceremonie van de CSITF aanwezig zijn om officieel het Holland Paviljoen te openen.

Dit is een uitgelezen kans om Nederland vanuit meerdere sectoren te profileren als kennispartner voor China. Ga mee met één van de 4 innovatiemissies of neem deel aan één van de innovatiemissies met een stand op het Holland Paviljoen.

Innovatiemissies

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert 4 innovatiemissies, met de volgende thema’s. Bekijk de voorlopige programma's; deze worden met regelmaat geactualiseerd:

Bij de keuze voor deze thema’s is goed gekeken naar waar Nederland goed in is en waar China interesse in heeft. Kiest u voor deelname aan één van deze innovatiemissies, dan bieden wij u naast het bezoek aan de CSITF-beurs ook een inhoudelijk seminar per thema, bedrijfsbezoeken en matchmaking met 3 Chinese partijen, verzorgd door de CSITF-organisatie. Bekijk ook de lijst van Chinese deelnemers.

Het is mogelijk om - bij voldoende belangstelling - per thema een andere interessante regio in China te bezoeken. Dit wordt besproken met het Innovatie Attaché (IA) netwerk in China en de Nederlandse deelnemers.

Holland Paviljoen

(Aanmelden voor deelname aan het Holland Paviljoen is helaas niet meer mogelijk)

Het IA-Netwerk in China organiseert het Holland Paviljoen op de CSITF. Op dat Paviljoen willen we 'Nederland Innovatieland' uitdragen door aansprekende Nederlandse innovaties prominent te tonen.

Lees de 'CSITF fair information' voor meer informatie.

Deelname

Innovatiemissies

De kosten voor deelname aan één van de innovatiemissies bedraagt € 250 per persoon.

Deelname is inclusief collectief programma, transfers van en naar programmaonderdelen, lunch en diners (indien vermeld in het programma), toegang tot de beurs, deelname aan de programmaonderdelen op de beurs.

Deelname is exclusief reis- en verblijfkosten (hotels en vluchten), alle individuele kosten zoals telefonie, tolk etc.

Holland Paviljoen

Er zijn drie mogelijkheden om uw bedrijf of kennisinstelling te promoten op het Holland Paviljoen:

  1. Statafel op het Holland Paviljoen met de mogelijkheid om uw product of dienst te laten zien op een laptop: € 500
  2. 12 m2 invulling van het Holland Paviljoen: € 2.500
  3. 20 m2 invulling van het Holland Paviljoen: € 4.000

Inclusief is het algehele design voor het Holland Paviljoen, deelname aan de programmaonderdelen van CSITF en vermelding van uw bedrijfsprofiel in het missieboekje. Exclusief zijn de reis- en verblijfkosten (hotels en vluchten).

Aanmelden

Meld u aan vóór 31 maart 2017 met het online formulier.

Na ontvangst van uw aanmelding nemen we contact met u om een telefonisch intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en informeren we u over de verdere procedure.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Dan kunt u bij de volgende personen terecht:

Downloads:

Service menu right