Online cursus - Duurzaam vooruit met uw bedrijf

Meer artikelen
Handen op toetsenbord
Ontdek uw businesskansen op het gebied van duurzaamheid met de online cursus Duurzaam vooruit met uw bedrijf. Ga direct aan de slag en doe mee wanneer het u uitkomt (24/7).

Topondernemers

Duurzame topondernemers zoals Quirijn Bolle (Marqt), Bart van Olphen (Fish Tales), Peter de Rooy (De Rooy Transport) en Meiny Prins (Priva) laten met hun bedrijven zien dat er business zit in duurzaamheid.
 
Duurzaamheid is een thema waar we als samenleving niet meer omheen kunnen. Ook steeds meer ondernemers omarmen duurzaamheid als onderdeel van ondernemen. Zij hebben ontdekt dat ze met duurzaamheid hun positie in de markt kunnen versterken. Naast business en goodwill van klanten ervaren ze bovendien het gevoel zelf iets bij te dragen aan een duurzamere wereld.
 
De Kamer van Koophandel ontwikkelde de cursus MOOC (Massive Open Online Course) 'Duurzaam Vooruit'. Het initiatief is een mix van een online cursus en een sociaal platform. Toonaangevende experts en duurzame topondernemers werken mee aan de online cursus - met interactiviteit van de deelnemers.

Meer weten en aanmelden?

Service menu right