Op Weg Naar Huis-bijeenkomsten Eurostars - Utrecht

Meer artikelen
Eurostars

Bent u bezig met het ontwikkelen van technologie voor nieuwe projecten, processen of diensten? Werkt u daarbij samen met partners uit andere landen? Kom dan op 15 of 20 juni naar de Op Weg Naar Huis-bijeenkomsten in Den Haag of Utrecht.

Tijdens deze bijeenkomsten, aan het einde van de werkdag, krijgt u de mogelijkheid meer te weten te komen over het Eurostarsprogramma en de financieringsmogelijkheden in Nederland. Daarnaast kunt u uw projectidee bespreken met één van de (technische) adviseurs van het Eurostarsprogramma bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).   

Voor wie?

  • Mkb-bedrijven die actief bezig zijn met onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen èn willen samenwerken met buitenlandse partijen.
  • Andere organisaties (grote en kleine bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten) die interesse hebben in samenwerking met buitenlandse partners om nieuwe producten, processen en diensten te ontwikkelen.

Programma

  • 16.00 - 16.20 uur   Eurostars is voor het mkb: Een korte toelichting op het Eurostarsprogramma, inclusief succesfactoren
  • 16.20 – 18.00 uur   Borrel + bespreking projectideeën

Aanmelden en registratie

Deelname is gratis, maar u dient zich wel vooraf aan te melden voor de bijeenkomst in Den Haag of Utrecht.

Vragen

Heeft u vragen over Eurostars, neem dan contact op met Arnold Meijer (arnold.meijer@RVO.nl).

Eurostars

Eurostars is een Europees innovatieprogramma voor het onderzoek uitvoerende mkb, maar ook andere organisaties kunnen (onder voorwaarden) meedoen aan Eurostarsprojecten. Het programma, een samenwerking van het EUREKA-netwerk en de Europese Unie, kent een totaal publiek budget van ruim € 1 miljard voor een periode van 7 jaar (2014-2020). In Nederland is jaarlijks € 18 miljoen beschikbaar, te verdelen over 2 calls. De eerstvolgende call in Eurostars (call 8) sluit op donderdag 14 september 2017.

Service menu right