Matchmaking en Holland Paviljoen op Seanergy Normandië 2017

Meer artikelen
Logo Seanergy 2017

Bent u op zoek naar nieuwe contacten en potentiele internationale samenwerkingspartners op het gebied van wind op zee, getijde-energie, golfenergie of een andere vorm van maritieme energie? Kom op 22 en 23 maart 2017 naar de tweede editie van Seanergy in Le Havre Frankrijk.

De Ambassade in Parijs organiseert bij genoeg aanmeldingen een Holland Paviljoen. Het Enterprise Europe Network (EEN) organiseert tijdens Seanergy 2017 een matchmaking event.

Tweede editie groot succes

3000 deelnemers, 220 exposanten, 15 landen, 40 conferenties en 800 zakenafspraken. De laatste editie van Seanergy in Biarritz 2016 was een groot succes. Le Havre zal in 2017 het middelpunt zijn met conferenties, debatten, lunches, B2B meetings en meer.

De eerste editie van Seanergy trok 30% internationale bezoekers. Vanuit Nederland waren er 3 bedrijven aanwezig. Deze bedrijven hebben tijdens dit evenement niet stilgezeten. Er zijn 28 verschillende gesprekken gevoerd met Franse, Engelse en Belgische bedrijven. Verder was het Enterprise Europe Network (EEN) Nederland de co-organisator. Zij organiseren dit jaar een matchmaking event.

Holland Paviljoen

Heeft u interesse in deze beurs? De Ambassade organiseert bij genoeg aanmeldingen een Holland Paviljoen.

Aanmelden en meer informatie Meld u aan via Seanergy-convention.com. Stuur ook een e-mail naar Adriana.voerman@minbuza.nl. Dan weten wij of we een Holland Paviljoen kunnen organiseren.

Matchmaking voor de maritieme sector

Enterprise Europe Network (EEN) organiseert tijdens Seanergy een matchmaking event. Voor bedrijven uit het mkb, onderzoeksinstellingen en universiteiten is dit de ideale gelegenheid om potentiele internationale zakenpartners te vinden. Het evenement richt zich op (innovatieve) die actief zijn op het gebied van maritieme energie. Deelname aan de matchmaking is gratis. U heeft wel een toegangspas nodig voor de beurs.

De gesprekken duren maximaal 30 minuten. Zo kunt u in twee dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking. Interessante gesprekken zet u later voort op de beurs, op uw stand of binnen uw eigen organisatie. Op deze manier haalt u het maximale uit uw beursbezoek.

Aanmelden matchmaking

Maak een kort profiel van uw organisatie en geef aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden en kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Ongeveer één week voor de bijeenkomst krijgt u uw gespreksschema.

Meld u vóór 10 maart aan via b2match.eu/seanergy2017. Maak tussen 27 februari en 15 maart 2017 een keuze uit de gesprekspartners. U krijgt uiterlijk 21 maart 2017 het overzicht van uw gesprekken.

Vragen over matchmaking?

Neem contact op met Kees Mokveld (EEN) via kees.mokveld@rvo.nl.

Informatiebijeenkomst

Over het Holland Paviljoen en de matchmaking is er op 9 februari een informatiebijeenkomst. Deze vindt plaats op het ministerie van Economische Zaken in Den Haag. Tijdens de bijeenkomst zal ook een vertegenwoordiger van de Franse overheid aanwezig zijn om nader uitleg te geven over het Franse beleid voor wind op zee en de mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven om daarvan te profiteren. Er zal ook een vertegenwoordiger van de Nederlandse ambassade in Parijs aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst begint om 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur) en duurt tot 17.00 uur. In verband met de toegangscontrole op het ministerie is aanmelden verplicht. Stuur hiervoor een mail naar Aysel Atci van RVO via aysel.atci@rvo.nl met daarin uw naam en de naam van uw bedrijf. Informatie over het programma ontvangt u na aanmelding.

5 redenen voor deelname

•    Laat iedereen uw kennis en oplossingen zien.
•    Breid uw kennis uit door het bijwonen van de seminars.
•    Doe nieuwe contacten op en vergroot uw netwerk met potentiële klanten en partners.
•    Blijf op de hoogte van nieuwe duurzame ontwikkelingen.
•    Neem deel aan B2B meetings.

Kosten

Een toegangspas voor Seanergy kost € 160,- (excl. btw). Meld u aan en koop deze pas via seanergy-convention.com.

Service menu right