Seminar IP 4 Global Business 2017: bescherm uw IE-rechten

Meer artikelen
Seminar IE strategie

Plannen om over de grens zakelijk uit te breiden? Wilt u met kennis van zaken uw Intellectueel Eigendom (IE/IP) wereldwijd goed beschermen, met ondersteuning van de World Intellectual Property Organization (WIPO)?

Kom dan naar het seminar 'IP 4 Global Business 2017' en leer alles over bescherming en commercieel gebruik van octrooien/patenten, merken en modellen (IE-rechten)!

IP-kennis opdoen

De IP-kennis die u tijdens IP 4 Global Business opdoet, stelt u in staat veilig zaken te doen over de grens. WIPO-experts en sprekers van Nederlandse bedrijven introduceren en modereren de belangrijkste onderwerpen. Leer hoe u uw bedrijf uitbouwt door strategische keuzes te maken voor de Intellectuele Eigendomsrechten van uw producten en/of diensten tijdens plenaire sessies, workshops en discussies. Leer ook hoe u gebruikmaakt van de WIPO-databases en het Arbitrage en Mediation Centre.

Aan het eind van de dag beschikt u over de benodigde IP-kennis om over de grens zaken te doen.

Netwerken

Tijdens het seminar is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Aanmelden

Bekijk het complete programma en vul het aanmeldingsformulier in.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over dit evenement contact op met Peter van Dongen, accountmanager bij Octrooicentrum Nederland: peter.vandongen@rvo.nl.

Volg de discussie of praat mee op Twitter met #IP4Globalbusiness.

Service menu right