Solar Solutions International 2017

Meer artikelen
Zonnepanelen header

Kom op 22 en 23 maart naar Solar Solutions International in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Dit is het grootste commerciële zonne-energie-evenement in de Benelux.

Laat u informeren over nieuwe technieken en producten, nieuwe markten en aanbieders. Zo volgt u de ontwikkelingen in de zonne-energiesector op de voet. Alle toonaangevende leveranciers van solar producten zijn aanwezig op Solar Solutions International.

Volg workshops over zonnepanelen en verwarming, zoals regelingen, financieringsmogelijkheden, marktkansen en businesscases. Ook kunt u deelnemen aan praktijkgerichte workshops en trainingen.   

Smart solar solutions

Hoor en zie meer over smart solar solutions. Denk daarbij aan oplossingen voor daken met gedeeltelijke schaduw. Of aan energiemanagement en opslagsystemen om opgewekte stroom op elk gewenst moment te benutten of aan het net te leveren.

Ontdek de laatste trends op solar gebied

Er zijn ruim 120 exposanten uit 10 verschillende landen aanwezig. Ze vertegenwoordigen de belangrijkste bedrijven, producten en innovaties. U ziet de laatste ontwikkelingen in zonnepanelen, omvormers, power optimizers, zonneboilers en warmtepompen. Maar ook in montagesystemen, vormgeving en kleur, zoals Building Integrated PV (BIPV). Bekijk als installateur de nieuwste systemen voor monitoring, elektrische en hybride opslag en innovaties rond valbeveiliging, kabels en gereedschap.

RVO.nl informeert u over stimuleringsregelingen

Ook de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is aanwezig op Solar Solutions International. Op beide dagen verzorgen we ’s ochtends en ’s middags workshops over marktontwikkelingen en stimuleringsregelingen. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk.

Afspreken met een RVO-adviseur?

Wilt u afspreken met een van onze adviseurs op de RVO-stand (E5.4)? Geef dit dan aan op het registratieformulier. RVO.nl neemt dan contact met u op. Het aantal beschikbare momenten voor een afspraak is echter beperkt.

Aanmelden en meer informatie

Meld u aan via www.solarsolutions.nl. Hier vindt u ook informatie over bijvoorbeeld de exposanten en het programma. Relaties van RVO.nl kunnen bij het invullen van het registratieformulier gebruikmaken van de invitatiecode: 17sol358. Hierdoor krijgen ze gratis toegang.

Service menu right