Vind internationale zakenpartners tijdens GFIA Europe

Meer artikelen
b2b meetings

Wilt u internationale zakenpartners ontmoeten tijdens de vakbeurs en het congres Global Forum for Innovations in Agriculture in de Jaarbeurs in Utrecht?

Kom dan naar het b2b-matchmakingevent voor bedrijven op 9 en 10 mei, georganiseerd door Enterprise Europe Network Nederland. De internationale matchmaking is onderdeel van het GFIA Europe programma.

Hoe werkt het?

Wanneer u zich online aanmeld, kunt u een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken. Op basis van de online profielen weet u wat partijen vragen en/of aanbieden (een technologie, product of R&D-samenwerking).

Vóór en tijdens het evenement boekt u afspraken in. Dit kan zowel via de website als via de b2match-app (gratis te downloaden voor uw smartphone).

Zo haalt u het maximale uit uw beursbezoek. De geplande gesprekken duren ongeveer 20 minuten en vinden plaats op de beurs. Zo kunt u tijdens de beurs met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële en technologische samenwerking.

Aanmelden

Meld u aan voor de b2b-matchmaking. Dat kan tot en met 10 mei. Tot dan heeft u ook de gelegenheid een-op-eengesprekken te boeken.

Deelname aan de matchmaking is gratis en staat open voor standhouders en bezoekers. Alle deelnemers aan de matchmaking moeten zich ook registreren voor de GFIA Europe vakbeurs.

Wilt u ook naar de conferentie gaan? Meer informatie en de kosten vindt u op de website van GFIA Europe.

Meer infomatie

Heeft u nog vragen over de b2b-matchmaking? Neem dan contact op met:

Mylène Mesters 
T (088) 602 56 69
E mylene.mesters@rvo.nl

Annemarie Destrée
T (088) 602 10 48
E annemarie.destree@rvo.nl

Service menu right