Adviesgesprekken Partners voor Water weer mogelijk

Meer artikelen
Partners voor Water Header
| Gewijzigd op: 19 mei 2017

Heeft u een innovatieve of vernieuwende technologie, product, dienst of aanpak op watergebied? Wilt u deze internationaal testen, demonstreren of de haalbaarheid ervan onderzoeken? Dan kunt u nu alvast toetsen of uw project voor subsidie in aanmerking komt. Deze regeling is onderdeel van Partners voor Water 2016-2021.

De tweede tender van 2017 met een budget van € 2 miljoen gaat open op 3 juli en sluit 15 september 2017. U kunt nu al een afspraak maken met een van de Partners voor Water adviseurs om uw projectidee te bespreken. Vul daarvoor het projectideeformulier in en stuur het naar administratiepvw@rvo.nl.

Evaluatie afgelopen tenders

De 2 afgelopen tenders (2016 en begin 2017) zijn geëvalueerd. Daarom is een aantal punten in de regeling gewijzigd. Op dit moment werkt het Ministerie van Infrastructuur en Milieu aan de wijziging van de regeling. Zodra die wijziging beschikbaar is, informeren wij u hierover. Zeker is dat vanaf de tweede tender 2017 een intakegesprek verplicht is. Zonder intakegesprek kunt u geen aanvraag indienen.

Eindrapportage Partners voor Water 3 (2010-2015)

Kort geleden verscheen de eindrapportage van Partners voor Water 3 (2010-2015). In deze periode maakten 85 bedrijven gebruik van de subsidieregeling 'Wereldwijd werken met water'. Uit de rapportage blijkt dat partijen elkaar door Partners voor Water beter konden vinden. Ook vonden ze dat het programma niet alleen financieel heeft bijgedragen aan de projecten maar ook op het gebied van kennis en advies. Deze directe betrokkenheid leidde tot betere voorstellen.  

Van de eindrapportage is een speciale website gemaakt. Hier vindt u cijfers, cases, achtergronden en lessons learned.

Partners voor Water

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren het programma Partners voor Water gezamenlijk uit in opdracht van de ministeries van Buitenlandse Zaken, Infrastructuur en Milieu en Economische Zaken.

Service menu right