Expertise gezocht bij aanleg vrachtbrug in India

Meer artikelen
Illustratie van Dahej Terminal waar een vrachtbug moet worden aangelegd
| Gewijzigd op: 12 juni 2017

De Indiase deelstaat Gujarat is op zoek naar Nederlandse expertise voor de aanleg van een linkspan (vrachtbrug). De linkspan maakt onderdeel uit van het grootste roll-on roll-offschepen- en ferrydienstenproject van India.

De Gujarat Maritime Board (GMB) is de overheidsorganisatie voor de maritieme sector in de deelstaat. De GMB heeft contact opgenomen met de Netherlands Business Support Office (NBSO) Ahmedabad om dit project onder de aandacht te brengen van Nederlandse leveranciers van linkspansystemen.

Het ro-pax ferrrydienst project wordt ontwikkeld in de Golf van Khambat, tussen de steden Dabej and Gogha.

Lees meer over de technische informatie en details van het project.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Heeft u interesse in het leveren en plaatsen van de linkspaninstallatie? Neem dan contact op met NBSO Ahmedabad. U wordt geïnformeerd over de technische informatie, details van het project en de vervolgstappen. NBSO Ahmedabad brengt u in contact met de contactpersoon van de GMB.

Netherlands Business Support Office Ahmedabad
Amlan Bora, Chief Representative
T + 91 98250 22693
E amlan.bora@nbso.info

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO’s. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.

Service menu right