Startschot voor Europese Ondernemingsprijzen 2017

Meer artikelen
EEPA Nederlandse kandidaten
| Gewijzigd op: 22 februari 2017

De Europese Commissie is weer op zoek naar de origineelste en meest succesvolle initiatieven in de EU om ondernemerschap te bevorderen. De beste inzendingen maken kans op een van de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering (EEPA) 2017.

De wedstrijd begint op nationaal niveau en op 24 november 2017 mogen de nationale selecties het tegen elkaar opnemen tijdens de Europese finale in Tallinn. Openbare instanties en publiek-private samenwerkingsverbanden komen voor de awards in aanmerking.

Zichtbaarheid en erkenning

Deelname aan EEPA levert je zichtbaarheid, erkenning en uitbreiding van je netwerk op. Als je namens Nederland wordt genomineerd, krijg je daarnaast de kans om je project in Europa te presenteren. Je initiatief dient als rolmodel voor de hele EU waarmee je (potentiële) ondernemers aanmoedigt en inspireert. Vorig jaar won De Rotterdamse Zaak de finale in Bratislava.

Aanmelden

Sta jij dit jaar op het podium tijdens de Europese finale? Meld je nu aan.

Over de EEPA Awards

Sinds 2006 worden de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering uitgereikt. Pieter Waasdorp, directeur ondernemerschap van het ministerie van Economische zaken: "Ondernemerschap is een belangrijke driver van onze welvaart. Ondernemers creëren banen, werkgelegenheid en welvaart. Europa wil daarom een prijs uitreiken voor het stimuleren van ondernemerschap."

Al meer dan 2500 projecten namen deel aan EEPA. Samen hebben zij bijgedragen tot de oprichting van meer dan 10000 nieuwe bedrijven. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) coördineert de nationale voorronde.

Meer informatie

Meer informatie over de Europese Awards voor Ondernemerschapsbevordering vind je op de EEPA-pagina's. Vragen? Mail dan naar eepa@rvo.nl.

Service menu right