Tweede tender Partners voor Water 2016-2021 open

Meer artikelen
Gebruik van waterpomp die op waterkracht rivierwater op hoger gelegen akkers pompt
| Gewijzigd op: 19 januari 2017

Vanaf 9 januari 2017 is de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta’s (WWSD) van het programma Partners voor Water  (PvW) 2016-2021 weer open. Partners voor Water nodigt de Nederlandse watersector uit om deel te nemen aan deze tender. Tot en met 10 februari 2017 kunt u uw aanvragen indienen.

2 tenders in 2017

In 2017 zijn er twee tenders. Naast deze eerste tender wordt de tweede tender van 3 juli tot en met 15 september 2017 verwacht. Beschikbaar budget in 2017 is € 2 miljoen per tender.

Voor wie?

Partners voor Water ondersteunt innovatieve waterprojecten van samenwerkende partners in het buitenland. Heeft u een innovatieve of vernieuwende technologie, methodologie of prototype op watergebied? En wilt u deze testen, demonstreren of de haalbaarheid ervan onderzoeken in stedelijke delta’s en hun toeleverende systemen in het buitenland? Dan biedt de subsidieregeling Waterveiligheid en Waterzekerheid Stedelijke Delta's (WWSD) mogelijkheden voor ondernemingen, kennisinstellingen en  NGO’s.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over Partners voor Water. Hier vindt u de thema’s en de voorwaarden. Ook kunt u daar een gesprek aanvragen met een van onze adviseurs, om uw projectidee te bespreken.

Opdrachtgever

Het Partners voor Water 2016-2021 programma is een van de uitvoeringsinstrumenten van de Internationale Water Ambitie (IWA) van de Rijksoverheid. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het Netherlands Water Partnership (NWP) voeren dit programma gezamenlijk uit in opdracht van de ministeries van Infrastructuur en Milieu, Economische Zaken en Buitenlandse Zaken.

Service menu right