Doe de Gecombineerde opgave 2017

Gecombineerde opgave 2017

Dit jaar kunt u de Gecombineerde opgave al vanaf 1 maart doen. Deze verruimde openstelling geeft u een maand langer de tijd om uw opgave in te dienen.

Met de Gecombineerde opgave vraagt RVO.nl jaarlijks gegevens op bij agrarisch ondernemers. U krijgt van ons een uitnodigingsbrief als u opgave moet doen.

Eerst perceelsgegevens bijwerken

Kloppen uw gegevens in Mijn percelen nog? Ze vormen de basis voor de grondgebonden subsidies die u aanvraagt in de Gecombineerde opgave. Werk ze daarom bij voordat u de opgave doet. Lees hoe u de perceelsregistratie bijwerkt.

Dan gegevens doorgeven

U geeft in de Gecombineerde opgave gegevens door voor de landbouwtelling, de mestwetgeving, het Diergezondheidsfonds en de emissieaangifte voor de glastuinbouw. U vraagt een aantal subsidies aan en uitbetaling van betalingsrechten. Meer informatie vindt u op de informatiepagina Gecombineerde opgave.

Belangrijke veranderingen in 2017

Er zijn dit jaar een aantal belangrijke wijzigingen. Zo is de opgave al vanaf 1 maart open, zijn er meer controles ingebouwd en zijn er meer vragen vooringevuld. Lees alles over de veranderingen in 2017.

Hulp bij het invullen

Onze ervaren medewerkers staan vanaf 1 maart weer klaar om uw vragen te beantwoorden. Zij kunnen, zonodig, ook op uw scherm meekijken via de meekijkapplicatie. Dus komt u er zelf niet uit? Bel dan met ons Klantcontactcentrum via 088 042 42 42. Wij helpen u graag!

Gecombineerde opgave indienen

De sluitingsdatum voor indienen is 15 mei 2017. Het is in uw belang dat wij uw opgave en eventuele bijlagen op tijd ontvangen. Doe de Gecombineerde opgave daarom vandaag nog.

Service menu right