Onderhoud en meldingen

We streven naar optimale dienstverlening voor ondernemers. Soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. We informeren u hier graag over. Op deze pagina vindt u informatie over regulier onderhoud aan onze applicaties. Hier staat ook welke actuele storingen en onderhoudswerkzaamheden er zijn, wat dit voor u betekent en hoe wij de overlast tot een minimum beperken.

FAQ

Gecombineerde opgave en/of Mijn percelen - dinsdag 21 maart

Onderhoud

Op dinsdag 21 maart tussen 18.00 en 20.00 uur voeren wij onderhoud uit. Hierdoor zijn de Gecombineerde opgave en Mijn percelen niet beschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Mogelijk hinder bij toevoegen UBN

Bij een nieuw UBN of overgedragen UBN met het productiedoel gemengd/overig worden soms de aantallen runderen niet opgehaald. Is het aantal dieren 0 terwijl er wel dieren op het UBN staan? Neem dan telefonisch contact op met RVO.nl.

We werken er hard aan om de overlast zo beperkt mogelijk te houden.

eLoket en/of Digitaal indienen

Er zijn op dit moment geen meldingen.

MijnRVO.nl

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Energielabel - zaterdag 18 maart en donderdag 23 maart

  • Op zaterdag 18 maart tussen 10:00 en 15:00 zal VEL/energielabelvoorwoningen niet beschikbaar zijn door gepland onderhoud.
  • Op donderdag 23 maart tussen 8:00 uur en 10.00 zal VEL/energielabelvoorwoningen niet beschibaar zijn door de uitrol van een nieuwe release.
Onze excuses voor het ongemak.

CITES

Er zijn op dit moment geen meldingen.

I&R-systeem

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Onderhoud Betalingsrechten

Er zijn op dit moment geen meldingen.

Octrooisystemen

Het Nederlandse octrooiregister is overgegaan op een nieuw systeem (Benelux Patent Platform). Hierdoor ziet het register er anders uit dan u gewend bent.

Wij werken er hard aan om de ontstane achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via octrooien@rvo.nl of 088 042 42 42 (kies 6 en dan 2).

Problemen met openen pdf-documenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt voor veel subsidieregelingen met interactieve pdf-formulieren.

Lukt het u niet om een pdf te openen? Dan ligt dat vaak aan de instellingen van uw eigen browser. De oplossingen hiervoor leest u op de pagina Problemen met pdf-documenten openen.

Service menu right