Onderhoud en meldingen

We streven naar optimale dienstverlening voor ondernemers. Soms gaat daarbij iets mis of is onderhoud nodig. We informeren u hier graag over. Op deze pagina vindt u informatie over regulier onderhoud aan onze applicaties. Hier staat ook welke actuele storingen en onderhoudswerkzaamheden er zijn, wat dit voor u betekent en hoe wij de overlast tot een minimum beperken.

FAQ

eLoket en/of Digitaal indienen

18-01-2017: storing eLoket opgelost
Door een storing kon er niet ingelogd worden op het eLoket. De storing is opgelost.

 

 
 
 

MijnRVO.nl

Er zijn momenteel geen meldingen.

Energielabel

Gepland onderhoud energielabelvoorwoningen.nl
Op onderstaande data is er gepland onderhoud. Hierdoor is de webapplicatie vanaf 8.00 uur voor enkele uren niet bereikbaar.
Inlezen van adresbestanden in 2017 op 23 januari en 27 februari.

Gecombineerde opgave en/of Mijn percelen

Er zijn momenteel geen meldingen.

Onderhoud Betalingsrechten

Aanvraag uitbetaling betalingsrechten 2016 niet zichtbaar in Mijn dossier.
Door onderhoud is het op dit moment niet mogelijk om de status van uw aanvraag uitbetaling betalingsrechten 2016 in Lopende zaken in te zien. Onze excuses voor het ongemak.

I&R-systeem - 21 januari

Door technisch onderhoud is het I&R-systeem via mijn.rvo.nl niet beschikbaar op zaterdag 21 januari van 12.00 uur tot 17.00 uur. Onze excuses voor het ongemak.

Octrooisystemen

Het Nederlandse octrooiregister is overgegaan op een nieuw systeem (Benelux Patent Platform). Hierdoor ziet het register er anders uit dan u gewend bent.
Wij werken er hard aan om de ontstane achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken via octrooien@rvo.nl of door te bellen met 088 042 42 42 (kies 6 en dan 2).
 
 

Problemen met openen pdf-documenten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) werkt voor veel subsidieregelingen met interactieve pdf-formulieren.

Lukt het u niet om een pdf te openen? Dan ligt dat vaak aan de instellingen van uw eigen browser. De oplossingen hiervoor leest u op de pagina Problemen met pdf-documenten openen.

Service menu right