Innovatiefinanciering

Voor het realiseren van uw bedrijfsplannen heeft u geld nodig. Financiering regelen is vaak lastiger dan verwacht. Bent u een ondernemer of werkzaam bij een lokale overheid? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt iedereen op weg met verschillende financieringsmogelijkheden.

Investeringen en innovaties onmisbaar voor economische groei

De overheid helpt bedrijven met het bieden van garanties aan banken en het afdekken van risico’s. De kans dat financiers u een krediet of lening willen verstrekken neemt hierdoor toe.

Financiering voor elke bedrijfsfase

Of u nu net start met uw bedrijf of wilt uitbreiden. Maar ook als u denkt aan een overname of wanneer u over de grens uw mogelijkheden wilt beproeven. Voor elke fase bieden wij u ondersteuning met financiering en fiscale voordelen.

Hoe vindt u financiering?

Nationale Financieringswijzer

RVO.nl is partner van de Nationale Financieringswijzer, die ondernemers helpt bij het vinden van passende financiering. De financieringswijzer geeft door middel van een kieswijzer een zo compleet mogelijk beeld van private en publieke financieringsmogelijkheden. U vindt de kieswijzer op de site van alle deelnemers.

De  Nationale Financieringswijzer is een initiatief van de private partijen MKB-Nederland, VNO-NCW, de Nederlandse Vereniging van Banken en de publieke partijen het Ministerie van Economische Zaken, Kamer van Koophandel en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Stedelijke ontwikkeling

Lokale overheden vinden inspiratie voor financieringsmogelijkheden en werkwijzen voor stedelijke ontwikkeling via de Toolbox met financieringsconstructies.
 

Service menu right