Sectorinformatie Rusland

Meer artikelen
Rusland

Rusland heeft een sterke technisch-wetenschappelijke traditie. Vooral binnen domeinen zoals fysica en wiskunde en sectoren zoals ruimtevaart en energie.

Via deze pagina vindt u sectorrapporten en informatie over actuele projecten en aanbestedingen in Rusland.

Sectorrapporten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

WK 2018

Het WK voetbal 2018 vindt plaats in Rusland. De Russische autoriteiten streven naar private investeringen om de eigen kosten te drukken. Informatie over sportevenementen vindt u op het portal Hollands Sport and Industry. Dit is een platform waar vraag en aanbod bij elkaar komen. Voor sommige delen is aanmelden verplicht. Dit is gratis.

Projecten/aanbestedingen internationale organisaties

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Op dit moment worden geen nieuwe leningen in Rusland verstrekt.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Service menu right