Sectorinformatie Singapore

Meer artikelen
Singapore

Singapore, als klein land zonder eigen natuurlijke bronnen, streeft naar de continue groei van de kenniseconomie.

Onderzoek en innovatie vormen de basis voor het concurrentievermogen van de Singaporese industrie. Het land wil op termijn tot de meest onderzoeksintensieve, innovatieve en ondernemende economieën ter wereld behoren. Singapore heeft duidelijke prioriteiten gesteld voor ontwikkeling van de clusters:

  • interactieve digitale media;
  • milieu- en watertechnologie;
  • biomedische wetenschappen (sectoren die inspelen op trends als vergrijzing en duurzaamheid).

Sectorrapporten

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten, Netherlands Business Support Offices (NBSO's), Innovatie Attachés en landbouwraden publiceren rapporten over kansrijke sectoren in het buitenland.

Projecten/aanbestedingen internationale organisaties

Jaarlijks besteden internationale organisaties zoals de Wereldbank en de Europese Unie miljarden euro's aan projecten. Uit deze projecten komen zeer veel opdrachten. Hier liggen kansen voor u.

Bekijk projecten en aanbestedingen (tenders) van deze organisaties op Netvibes. Ook op de website Development Business van de Verenigde Naties vindt u veel projecten en tenders. Om deze informatie te bekijken (en om goed te kunnen zoeken), moet u zich wel abonneren op deze site. Een abonnement kost rond de 600 Amerikaanse dollar per jaar.

Projecten in Singapore

RVO.nl ondersteunt verschillende projecten in Singapore. Bekijk per sector de lopende en afgeronde projecten.

Service menu right