Vind buitenlandse zakenpartners met de zakenpartnerscan

Meer artikelen
Zakenpartners schudden elkaar de hand

Heeft u concrete plannen om internationaal zaken te doen? En zoekt u een zakenpartner? Met onze zakenpartnerscan vindt u snel betrouwbare, buitenlandse zakenpartners. Dat kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners of internationale organisaties zoals de Verenigde Naties (VN).

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en het wereldwijde buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO’s) zorgen voor een persoonlijke introductie bij geïnteresseerde buitenlandse zakenpartners.

Vergroot uw kans op internationaal succes

U profiteert van ons uitgebreide netwerk van kantoren in het buitenland. Wij kennen de lokale markt en weten om te gaan met taal- en cultuurbarrières. Als een medewerker van een ambassade, consulaat of NBSO namens u lokale ondernemers belt, gaan deuren voor u open.

U krijgt een overzicht van contactgegevens van mogelijke zakenpartners. Deze voldoen aan de door u gestelde criteria. De zakenpartners in uw doelmarkt zijn door onze medewerker persoonlijk benaderd. Zij hebben aangegeven met u in contact te willen komen.

Zakenpartnerscan, iets voor u?

Wij kunnen de zakenpartnerscan in ruim 60 landen voor u uitvoeren. U kunt voor meerdere landen een zakenpartnerscan aanvragen. Hiervoor moet u ingeschreven staan bij de Nederlandse Kamer van Koophandel (KvK). Wij kunnen u helpen bij het vinden van betrouwbare zakenpartners als u weet:

  • in welk land u zakenpartners zoekt;
  • of u een handelsagent, importeur, distributeur of productiepartner zoekt;
  • hoeveel (financiële) middelen en tijd u heeft om uw zakendoelen in het land te behalen.

Procedure

Tijdens een adviesgesprek inventariseert een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen uw wensen en doelen. Samen met u stellen we een bedrijfsprofiel op. Als blijkt dat de zakenpartnerscan past bij uw situatie, kunt u opdracht geven voor het uitvoeren van de scan. Met uw bedrijfsprofiel benaderen we potentiële zakenpartners.

Kosten

Het adviesgesprek is vrijblijvend. Voor het laten uitvoeren van de zakenpartnerscan betaalt u een eigen bijdrage van € 500 per land. Hiervoor krijgt u binnen 6 weken een overzicht van betrouwbare zakenpartners en hun reactie op uw voorstel. Hiermee kunt u hen gemakkelijk benaderen.

Lees bijvoorbeeld hoe de bedrijven Hygear en UNStudio met de zakenpartnerscan zakenpartners vonden in Turkije, Japan, Rusland en India.

Webinar

Bekijk het webinar ‘Naar het buitenland: een zakenpartner vinden’ op Ondernemersplein.nl.

Vraag een adviesgesprek aan

Interesse in de zakenpartnerscan? Maakt u dan een afspraak voor een telefonisch adviesgesprek met een van onze adviseurs Internationaal Ondernemen.

 

Downloads:

Service menu right