Menu Zoeken

Vind uw internationale zakenpartner

Meer artikelen
Twee zakenmannen die de hand schudden

Heeft u duidelijke plannen om internationaal zaken te doen en zoekt u een betrouwbare zakenpartner? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland helpt u met buitenlandse netwerken een zakenpartner te vinden.

Het maakt niet uit of dat nu is voor het vermarkten van uw product, dienst of technologie. Ook voor het vinden van internationale partners voor R&D kunt u bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland terecht.

Beeld uit filmpje over zakenpartners

Bekijk het filmpje over zakenpartners (Youtube).

Zakenpartnerscan - persoonlijke introductie in uw doelmarkt

Een zakenpartnerscan biedt u een persoonlijke introductie bij mogelijke buitenlandse zakenpartners in uw doelmarkt. Dat kunnen agenten of distributeurs zijn, maar ook productiepartners. De scan wordt gemaakt samen met het buitenlandnetwerk. Dat netwerk bestaat uit de Nederlandse ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO's).

Zakenpartners ontmoeten op evenementen

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert diverse evenementen, zoals handelsmissies, International Challenges en matchmakingevenementen. Daar kunt u kennis maken met buitenlandse ondernemers, overheidsinstellingen en brancheverenigingen.

Samenwerkingspartners vinden in Europa

In de databank zakenpartners van Enterprise Europe Network vindt u buitenlandse bedrijven die Nederlandse bedrijven en organisaties zoeken voor commerciële of technologische samenwerking. Ook u kunt uw eigen profiel op laten nemen in de databank om uw bedrijf of instelling onder de aandacht te brengen in het buitenland.

Ook interessant voor u:

Service menu right