Evenementen

Meer artikelen
evenement in Centre Court-gebouw

Evenementen zijn bij uitstek geschikt om zakenpartners te ontmoeten en te netwerken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert er vele per jaar.

U kunt als bedrijf deelnemen aan seminars of 'challenges', meegaan met internationale handelsreizen of netwerken op beurzen.

Evenementen

RVO.nl organiseert zelf en vaak in samenwerking met onze netwerkpartners ongeveer 150 netwerk- en matchmakingevents, seminars en congressen per jaar. Onze opdrachtgevers zijn het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Buitenlandse Zaken. De evenementen duren een of meerdere dagen en zijn gericht op agrarisch, duurzaam, innovatief of internationaal ondernemen.

Economische missies en handelsreizen

Bij een economische missie of handelreis gaat u in een kleine groep - vaak samen met een bewindspersoon - op zakenreis naar het land van uw interesse. U heeft daar afspraken met potentiële zakenpartners die voor uw bedrijf op maat zijn geselecteerd.

Vakbeurzen

Vakbeurzen geven u de gelegenheid om zakenpartners en klanten ontmoeten. Op een internationale beurs maakt u deel uit van een collectieve beursinzending: het Nederlands paviljoen.

Zie ook: www.internationaalondernemen.nl

Service menu right