Demonstratie energie-innovatie

Meer artikelen
mensen met tablets

Bent u een ondernemer met een energie-innovatie die potentie heeft voor verkoop in het buitenland en voor de werkgelegenheid in Nederland. En is uw nieuwe product of dienst klaar voor toepassing in de praktijk door een eindgebruiker? Dan komt u in aanmerking voor de subsidie Demonstratie energie-innovatie (DEI).

Uw energie-innovatie moet technologieën demonstreren die potentie hebben voor versterking van de Nederlandse economie, wat betreft omzet, werkgelegenheid en export van en door Nederlandse fabrikanten, technische dienstverleners of leveranciers.

Waarom subsidie DEI ?

De subsidie Demonstratie energie-innovatie draagt bij bij aan de economische (groene) groei in Nederland en uw project kan een voorbeeld zijn voor afnemers in binnen- en buitenland.

Komt u in aanmerking voor de subsidie Demonstratie Energie - innovatie

DEI-projecten die al subsidie kregen

Bekijk de kaart met DEI-projecten van ondernemers die in 2014 en 2015 DEI-subsidie ontvingen. Wat maakt een demonstratie tot een demonstratieproject en welke tips hebben andere ondernemers voor u? Lees het in de praktijkverhalen Topsector Energie.

Projecten 2017

Deze informatie - waaronder subsidiebedragen en sluitingsdata - zijn nog onder voorbehoud van publicatie in de Staatscourant. Na publicatie in de Staatscourant vindt u ook op deze pagina de definitieve gegevens.

Project

Sluitingsdatum*
17:00 uur
Subsidieplafond

(€)

DEI project
t/m 25 april
20 miljoen
DEI project
t/m 24 oktober
19,1 miljoen

LET OP: Dien uw aanvraag tijdig in! Een aanvraag die RVO.nl te laat ontvangt of die na de sluiting van een tender niet compleet is, wijst RVO.nl  af.  Het tijdstip van ontvangst op de servers van RVO.nl is leidend. Ook digitale post kan vertraagd aankomen.

Overzicht subsidies energie-innovatie

De subsidie Demonstratie Energie-Innovatie maakt onderdeel uit van de Topsector Energie. De Topsector Energie biedt jaarlijks ruim 100 miljoen euro subsidie
aan onderzoeks- en demonstratieprojecten op het gebied van energie-innovaties. Kijk voor het overzicht van de verschillende subsidies op Subsidies energie innovatie.
 
Op www.topsectorenergie.nl vindt u de actualiteiten en achtergronden van de Topsector Energie.

Service menu right