Demonstratie energie-innovatie

Meer artikelen
mensen met tablets

Bent u een ondernemer met een energie-innovatie die potentieel heeft voor verkoop in het buitenland? Biedt het daarnaast werkgelegenheid in Nederland? En is uw nieuwe product of dienst klaar voor toepassing in de praktijk door een eindgebruiker? Dan komt u in aanmerking voor de subsidie Demonstratie Energie-Innovatie (DEI). De DEI opent op 1 juli voor de tweede keer in 2017.

Doel: technologieën demonstreren

De subsidie Demonstratie Energie-Innovatie draagt bij aan de economische (groene) groei in Nederland. Ook kan uw project een voorbeeld zijn voor afnemers in binnen- en buitenland. Uw energie-innovatie moet technologieën demonstreren die de Nederlandse economie versterken door:

  • hogere omzet
  • meer werkgelegenheid
  • toename van export van en door Nederlandse fabrikanten, technische dienstverleners of leveranciers

Komt uw project in aanmerking ?

DEI-projecten die al subsidie kregen

Bekijk de kaart met DEI-projecten van ondernemers die eerder DEI-subsidie ontvingen. Wat maakt een demonstratie tot een demonstratieproject en welke tips hebben andere ondernemers voor u? Lees het in de praktijkverhalen Topsector Energie.

Budgetuitputting DEI

Project

Sluitingsdatum*
17:00 uur
Subsidieplafond

(€)

DEI project
t/m 25 april
20 miljoen
DEI-project tweede tendert/m 24 okt20,33 miljoen

Overzicht subsidies energie-innovatie

De subsidie Demonstratie Energie-Innovatie maakt onderdeel uit het totaal aan regelingen van de Topsector Energie. De Topsector Energie beschikt jaarlijks over een budget van ruim € 100 miljoen. Deze subsidie is voor onderzoeks- en demonstratieprojecten op het gebied van energie-innovaties. Kijk voor het overzicht van de verschillende subsidies op Subsidies energie innovatie.
 
Op www.topsectorenergie.nl vindt u de actualiteiten en achtergronden van de Topsector Energie.

Service menu right