Dutch Good Growth Fund (DGGF)

Doet u zaken in een opkomende markt of een ontwikkelingsland? Of hebt u een investeringsfonds dat investeert in ondernemers in een opkomende markt of een ontwikkelingsland? En heeft u hulp nodig bij de financiering? Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) helpt u verder!

Door het verstrekken van financiering en verzekeringen maakt het ministerie van Buitenlandse Zaken met het DGGF ontwikkelingsrelevante handel en investeringen mogelijk in een groot aantal landen. Het fonds bestaat uit 3 onderdelen.

Nederlandse mkb-ondernemers

Het DGGF helpt Nederlandse mkb'ers die zakendoen met ontwikkelingslanden en opkomende markten met op maat gesneden dienstverlening.

Investeren

Wilt u investeren in een van de DGGF-landen, maar krijgt u de financiering met uw bank niet rond? Het DGGF-onderdeel Investeren Nederlands mkb biedt steun in de vorm van leningen, garanties en participaties met terugbetaalverplichting.

Exporteren

Wilt u kapitaalgoederen exporteren naar één of meer van de DGGF-landen? Het DGGF-onderdeel Exporteren Nederlands mkb biedt een exportkredietverzekering en exportfinancieringsmogelijkheden.

Lokale mkb-ondernemers

Bent u een beheerder van een investeringsfonds dat zich inzet om de toegang tot financiering voor lokale mkb-ondernemers te vergroten? Het DGGF-onderdeel Investeringsfondsen lokaal mkb moedigt u aan met innovatieve initiatieven te komen.

Meer informatie

Informatie over voorwaarden, aanvraagprocedures, voorgenomen en afgesloten transacties vindt u via de website www.dggf.nl.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Atradius Dutch State Business en een consortium van PwC en Triple Jump voeren het programma uit. Bij RVO.nl is één centraal loket ingericht, waar u met uw vragen over het DGGF terecht kunt.

Service menu right