Hernieuwbare Energie

Meer artikelen
Hernieuwbare energie

U bent bezig met innovatieve projecten die leiden tot (additionele) duurzame energieproductie in 2030. Mogelijk kunt u gebruik maken van de subsidie Hernieuwbare Energie.

Doel: besparen op toekomstige subsidie-uitgaven

De subsidie Hernieuwbare Energie heeft als doel om de energiedoelstellingen voor minder kosten te behalen met innovatieve projecten. Dit moet leiden tot een besparing op de toekomstige uitgaven aan subsidies in het kader van de regeling Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+). De besparing van een project moet groter zijn dan de subsidie die voor het project aangevraagd wordt.

Komt uw project  in aanmerking voor subsidie Hernieuwbare Energie?

Laat uw projectidee toetsen

  • Laat uw projectidee toetsen zodat u de definitieve subsidieaanvraag voor Hernieuwbare Energie goed kunt doen. Als dat van toepassing is, wijzen we u op andere subsidies die mogelijk interessant zijn.

Project

Sluitingsdatum*
17:00 uur

Subsidieplafond

(€)

Hernieuwbare energiet/m 31 maart 201850 miljoen

LET OP: Dien uw aanvraag tijdig in! Een aanvraag die RVO.nl te laat ontvangt of die na de sluiting van een tender niet compleet is, wijst RVO.nl  af.  Het tijdstip van ontvangst op de servers van RVO.nl is leidend. Ook digitale post kan vertraagd aankomen.

Budgetuitputting Hernieuwbare energie

Tender

Peildatum

Budget

Verleend

In behandeling

Beschikbaar

Hernieuwbare Energie
21 juni 2017
€50.000.000
€592.168
€15.641.201
€33.766.631
 
 
 
 

Service menu right