Hoe kunnen wij u helpen in Horizon 2020

Meer artikelen
Horizon 2020 | Onderzoek en Innovatie

Team IRIS (Internationale Research en Innovatie Samenwerking) draagt bij aan een zo groot mogelijke en succesvolle deelname van Nederland aan Horizon 2020 en aanverwante Europese programma’s. Onze ervaren adviseurs brengen u een stap dichter bij Brussel.

We helpen u graag op weg naar en binnen Horizon 2020.

Diensten en producten

Wij bieden de verschillende diensten en producten aan:

Voorlichtingsdagen

Wij bieden u voorlichtingsdagen gericht op specifieke calls. U vindt alle data in de agenda.

Trainingen

De data voor de Horizon 2020 trainingen vindt u in de agenda. Onze Engelstalige trainingen vindt u op onze Engelstalige website.

Advies

Hoe past uw onderzoeksproject in Horizon 2020? Is het project haalbaar? Wij adviseren u graag over deelname aan Horizon 2020.

Missies

Heeft u internationale ambities op het gebied van innovatie en technologie? Ga dan mee met één van onze technologische missies.

Partner search

Bent u op zoek naar partners voor een Europees onderzoeksproject? Diverse partner search services kunnen u hierbij helpen.

Liaison Nederland-Brussel

Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen in Horizon 2020 en zorgen ervoor dat uw stem in Brussel wordt gehoord.

Analyses

RVO.nl analyseert de Nederlandse deelname aan Horizon 2020 naarmate het programma vordert.

Werkprogramma's

Alle informatie over de calls vindt u terug in de werkprogramma’s. De definitieve werkprogramma’s voor 2016-2017 staan op de EC website.

Voor de meeste calls van 2018-2020 publiceert de Europese Commissie de definitieve werkprogramma’s naar verwachting in oktober. De eerste scoping papers en een overkoepelend document zijn al gepubliceerd door de Europese Commissie. Houdt u er rekening mee dat de inhoud van deze scoping papers kan nog wijzigen.
Team IRIS heeft vaak eerder de beschikking over nieuwe drafts van het werkprogramma’s. Wilt u graag op de hoogte gehouden worden over deze drafts? Meld u dan aan via het aanvraagformulier concept werkprogramma’s.

Heeft u hulp nodig bij uw voorstel? Of heeft u vragen over Horizon 2020? Neem contact op met team Iris.

Service menu right