INTERREG 2014-2020

Meer artikelen
INTERREG

Wilt u de innovatiekracht van Europa met uw project versterken? Draagt dit bij aan een beter milieu? De Europese subsidieregeling INTERREG biedt u als bedrijf, onderzoeker en overheid de mogelijkheid om internationaal samen te werken in duurzame projecten.

Ook in de vijfde periode stimuleert INTERREG samenwerking in Europa voor meer innovatiekracht en een beter milieu. Daarnaast verkleinen de programma's de economische verschillen tussen regio’s en lidstaten onderling.

INTERREG bestaat uit verschillende programma's, onderverdeeld naar grootte van het samenwerkingsgebied en naar regio's in Europa. U krijgt per programma hulp bij de ontwikkeling en uitvoering van uw INTERREG project(en). Lees meer over de programma's, hun doelgroepen en de ondersteuningsmogelijkheden.

INTERREG of andere Europese subsidie?

Klik op de afbeelding om naar het schema te gaan.

Klik hier voor een overzicht van verschillende Europese fondsen en subsidieregelingen

Wilt u subsidie aanvragen bij een Europees fonds? Lees dan eerst de beschikbare informatie op de programmapagina van dit fonds. U kunt ook contact opnemen met de ontactpersoon of het secretariaat van het programma. Informatie over alle INTERREG programma’s en contactpersonen in Nederland vindt u op Rijksoverheid.nl.

Financier uw voorbereiding en project

U krijgt financiële ondersteuning bij het voorbereiden van uw project en/of bij de uitvoering van uw projectactiviteiten. Maak gebruik van de INTERREG regelingen:

Beide regelingen zijn inmiddels geloten. CETSI opent naar verwachting rond februari 2018 weer.

Meer informatie

  • Voor een algemene introductie over INTERREG en meer specifieke informatie over de verschillende programma’s kunt u de Webinars INTERREG bekijken. Meer informatie vindt u ook in de informatiebrochure van INTERREG.
  • Informatie over Nederlandse deelname in 2016 en de vorige programmaperiode 2007-2013 vindt u in de rapportages onder de downloads.
 

Downloads:

Service menu right