MIT-regeling Topsector Life Sciences & Health

Meer artikelen
MIT-regeling Topsector Life Sciences & Health

De Topsector Life Sciences & Health levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de (dier)gezondheid en welvaart. Het werkterrein is heel breed. Van farmacie, biotechnologie en materialen tot diagnostiek, medische technologie en ‘telemedicine’.

Voor maatschappelijke uitdagingen zorgt de Topsector ook voor oplossingen. Bijvoorbeeld de veranderende zorgvraag, of het verhogen van de arbeidsproductiviteit.

Doelstellingen MIT-regeling Topsector LSH

Met de MIT-regeling Topsector Life Sciences & Health stimuleert het ministerie van Economische Zaken mkb-ondernemers om binnen de topsector samen te werken en te innoveren. Het doel is dat Nederland in de top 5 staat van kenniseconomieën in de wereld (in 2020); en dat het bedrijfsleven meer dan 10% van zijn omzet in research & development investeert.
De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de MIT.

Randvoorwaarden voor projecten

Aanvragen moeten passen binnen de thema's van deze topsector. De thema's van deze topsector vindt u in de bijlage onder aan deze pagina.

Meer informatie

Lees meer over de Topsector Life Sciences & Health op de website van Health Holland. Daar vindt u ook de Kennis en Innovatie  Agenda 2016 – 2019

Download:

Service menu right