Menu Zoeken

Zevende Kaderprogramma (KP7)

Zevende Kaderprogramma (KP7)

KP7 was een groot en ambitieus onderzoeksprogramma met veel verschillende onderdelen en mogelijkheden. Het Expertisecentrum voor internationaal Onderzoek en Innovatie EiOI (voorheen EG-Liaison, EGL), adviseert u over alles gerelateerd aan KP7.

Alle KP7 calls nu gesloten

Alle calls van KP7 zijn inmiddels gesloten. De voorbereidingen voor van de opvolger van KP7: Onderzoeksprogramma Horizon 2020 zijn in volle gang. Eind 2013 openen de eerste calls.
Ga naar de Horizon 2020 pagina voor de laatste informatie over dit omvangrijke programma. U leest hier ook wat Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor u kan betekenen.

Nationaal Contact Point

EiOI is het erkende Nederlandse National Contact Point voor KP7. Wij streven ernaar Nederlandse organisaties zo goed mogelijk te laten deelnemen in KP7 en aanverwante Europese programma's. Dat gebeurt door het geven van voorlichting, advies, trainingen en analyses van de deelname van Nederlandse organisaties.

Analyses

Als nationaal contactpunt krijgen wij toegang tot 2 databases waarin de Europese Commissie (EC) informatie over ingediende projectvoorstellen en afgesloten contracten registreert. Op deze manier kunnen we de Nederlandse deelname in KP7 analyseren. De laatste stand van zaken leest u in de publicatie Nederland in KP7. U kunt ook onze online zoekmachine voor KP7-deelname raadplegen. Na een eenvoudige registratie kunt u het antwoord op uw vragen direct opzoeken.
Bekijk alle KP publicaties

Opdrachtgever

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voert KP7 uit in opdracht van het ministerie van Economische Zaken.

Download: 

Bent u tevreden over deze pagina?

Service menu right