Subsidies & financiering

Meer artikelen

Zoekt u een subsidie of regeling voor financiering? In deze subsidiewijzer vindt u alle subsidies en regelingen die open staan voor het indienen van een aanvraag. RVO.nl voert deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van diverse ministeries en de Europese Unie.

Subsidie zoeken? Gebruik de subsidiewijzer

Bent u op zoek naar subsidie als startende ondernemer? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke fiscale regelingen er zijn voor onderzoek en ontwikkeling? Verfijn uw keuze met de filters op deze pagina en ontdek welke regeling of subsidie u kunt aanvragen.

 • Interventieregeling groenten en fruit

  Rusland heeft voor de import van een aantal agrarische producten haar grenzen gesloten. Bent u als teler aangesloten bij een GMO-erkende producentenorganisatie dan kunt u ter compensatie een financiƫle tegemoetkoming aanvragen door sommige producten uit de markt te nemen of door ze groen of niet te oogsten.

  Melding doen Open
 • Interventieregeling vlees

  De Russische boycot heeft verschillende Nederlandse producenten, handelaren en verwerkers van vlees getroffen. Voor hen heeft de Europese Unie (EU) interventieregelingen opengesteld.

  Vergoeding aanvragen Open
 • Interventieregelingen

  Steunmaatregelen van de Europese Unie voor producenten, handelaren en verwerkers van vlees, groenten en fruit en zuivelproducten, die zijn getrofen door de Russische boycot.

  Open
 • Interventieregelingen zuivel

  De Russische boycot treft verschillende Nederlandse producenten, handelaren en verwerkers van zuivelproducten. Voor hen heeft de Europese Unie (EU) interventieregelingen opengesteld.

  Aanvragen Open

Service menu right