Subsidies & financiering

Meer artikelen

Zoekt u een subsidie of regeling voor financiering? In deze subsidiewijzer vindt u alle subsidies en regelingen die open staan voor het indienen van een aanvraag. RVO.nl voert deze subsidies en financieringsregelingen uit in opdracht van diverse ministeries en de Europese Unie.

Subsidie zoeken? Gebruik de subsidiewijzer

Bent u op zoek naar subsidie als startende ondernemer? Of wilt u bijvoorbeeld weten welke fiscale regelingen er zijn voor onderzoek en ontwikkeling? Verfijn uw keuze met de filters op deze pagina en ontdek welke regeling of subsidie u kunt aanvragen.

 • Clean Cooking programma

  'Clean Cooking' (schoon koken) is een programma waarbij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stakeholder‐organisaties ondersteunt in hun centrale rol in de kookenergie sector in Kenia, Ghana, Oeganda en Bangladesh.

  Ga naar de Deutsche Bank Open
 • Develop2Build (D2B)

  Develop2Build is een government-to-government programma van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het ondersteunt buitenlandse overheden om ontwikkelingsrelevante, infrastructurele projecten te ontwikkelen met oog voor de impact op mens, milieu en maatschappij.

  Open
 • Dutch Good Growth Fund (DGGF)

  Financiering voor (mkb-)ondernemers die willen investeren in opkomende markten en ontwikkelingslanden. De investeringen of export moet bijdragen aan de ontwikkeling van het land.

  Open
 • Energising Development (EnDev)

  Het Energising Development Partnership Programma (EnDev) ondersteunt de ontwikkeling van energievoorzieningen in ontwikkelingslanden. Hiermee wil EnDev arme mensen in ontwikkelingslanden blijvend toegang bieden tot deze voorzieningen.

  Ga naar www.endev.info Open
 • Fonds Duurzaam Water (FDW)

  Fonds Duurzaam Water stimuleert publiek-private samenwerking in de watersector. Doel is verbetering van waterveiligheid en waterzekerheid in ontwikkelingslanden.

  Open
 • G2G, K2K en NMTP

  Samenwerkingsprogramma van Nederlandse en buitenlandse overheidsorganisaties en kennisinstellingen. Doel is het scheppen van gunstige voorwaarden voor ondernemers om zaken te doen op markten in het buitenland.

  Open

Verfijnen

Verfijnen met facetten

Service menu right