Service menu right

Aanmeldformulier Innovatiemissie Mobiliteit & Kunstmatige Intelligentie (AI) Parijs

Innovatiemissie Mobility & AI in Parijs, 2 en 3 april 2020

Lees ook de Algemene voorwaarden deelname innovatiemissie. Bij het versturen van het aanmeldformulier gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid. Informatie over specifieke verwerkingen vindt u in het AVG-register van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Geslacht
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg png.

Kosten deelname

De deelnamekosten aan deze innovatiemissie zijn € 250 per deelnemer, exclusief btw. Reis- en verblijfskosten en alle individuele kosten zijn voor eigen rekening.


Vormgeving missie

Voor het verder vormgeven van de missie hebben we de volgende aanvullende informatie nodig. Vul volledig in om de missie zo goed mogelijk te laten aansluiten op uw wensen.

Automatische ontvangstbevestiging

U ontvangt een automatische ontvangstbevestiging van uw aanmelding op uw e-mailadres. Als u geen bevestiging van ons ontvangt, is er iets mis gegaan met uw inschrijving. Neem in dat geval contact op met de afdeling Innovatiemissies. Let op: Een ontvangstbevestiging is geen bevestiging van deelname.