4 jaar De Bouwagenda | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

4 jaar De Bouwagenda

Meer artikelen

Donderdag 18 maart 2021 kunt u deelnemen aan de online sessie '4 jaar De Bouwagenda'. We kijken dan terug op de behaalde resultaten van de afgelopen jaren. Wat zijn de geleerde lessen?

U kunt ook inspiratie opdoen om verandering in de bouwsector vorm te geven. Tijdens het event is er een deelsessie door het Transitieteam Circulaire Bouweconomie en door de Renovatieversneller.

Dit evenement is voor mensen die met hun invloed de doelen van de Bouwagenda verder kunnen brengen.

Programma

De online sessie vindt plaats op donderdag 18 maart van 13:00 tot en met 16:00 uur.

  • 13:50 uur: Deelsessie over de Renovatieversneller. Samen slim renoveren kan!
    Hoe pak je een intensieve samenwerking op tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers om tot grootschalige woningrenovaties te komen? We delen een praktijkvoorbeeld uit De Renovatieversneller en beantwoorden al uw vragen.
  • 14.25 uur: deelsessie van het Transitieteam Circulaire Bouweconomie. De circulaire bouweconomie krijgt vorm: over de inrichting van het ‘basiskamp’
    Om te kunnen starten met de uitdagende tocht naar een volledig circulaire bouweconomie in 2050 moet het ‘basiskamp’ eerst op orde zijn. Het Transitieteam Circulaire Bouweconomie, dat bestaat uit vertegenwoordigers van overheden, marktpartijen en kenniswereld, heeft gezamenlijk bepaald hoe dat basiskamp in 2023 moet zijn ingericht. In deze sessie presenteren zij de contouren: een materialenpaspoort, een meetinstrument en stimulerende wet- en regelgeving. Deelnemers kunnen via de chat vragen stellen.

Meld u aan via 4 jaar Bouwagenda.

Het Transitieteam Circulaire Bouweconomie.

De Circulaire Bouweconomie is een samenwerking van overheid en markt. Het Transitieteam werkt in opdracht van het kabinet aan 100% circulair bouwen in 2050. Wij ondersteunen het Transitieteam.

Meer weten?

Circulaire economie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.