B2B HOLLAND-missie voor Nederlandse importeurs van agrarische producten

Meer artikelen
B2B Holland Banner

Bent u actief in de agrosector? En bent u geïnteresseerd in zakendoen met Mexicaanse bedrijven? Meld u dan aan voor de agromissie B2B Holland en ga van 20 tot en met 24 mei met ons mee naar Guanajuato, om nieuwe kansen te verkennen.

De overheid van de Mexicaanse staat Guanajuato en United Producers of Mexico (UPM) nodigen Nederlandse importeurs van agrarische producten speciaal uit voor de agromissie “B2B Holland”. Ze hopen hiermee handel tussen Nederlandse bedrijven en exporteurs uit Guanajuato te stimuleren. De intentieovereenkomst voor agrarische samenwerking die op 20 april 2018 in Den Haag werd getekend door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de gouverneur van Guanajuato, werpt daarmee nu al zijn vruchten af.

Voor wie?

De missie is interessant als u agrarische producten uit de staat Guanajuato wilt importeren. Daarnaast biedt de reis ook kansen als u op zoek bent naar Mexicaanse partners in agrarische productieprogramma's. U werkt dan direct samen met kwekersverenigingen uit Guanajuato.

Programma

Tijdens het bezoekersprogramma van 21 mei tot en met 24 mei kunt u deelnemen aan zakelijke en matchmakingbijeenkomsten met relevante partijen. Dit kan u waardevolle contacten opleveren. Ook kunt u agrarische productiegebieden en inpakstations bezoeken, om met eigen ogen te zien hoe de agrosector in Guanajuato geregeld is. 20 en 24 mei zijn (gedeeltelijk) reisdagen.

Lees het uitgebreide programma op de UPM-website voor de rest van de activiteiten.

Kosten

De kosten voor deelname aan het programma en voor het vervoer binnen Mexico zijn € 450. Als geselecteerde deelnemer krijgt u verder een reisvoucher voor een vliegticket en een gratis hotel toegewezen door de staatsoverheid van Guanajuato.

Deelname en meer informatie

Meld u aan vóór 11 mei 2018.
Meer informatie vindt u op de UPM-website.

Heeft u nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met:

Els Huntjens
E: els.huntjens@rvo.nl

Heeft u nog organisatorische vragen? Neem dan contact op met:

Lia Bijnsdorp
E: lia.bijnsdorp@upmeurope.nl

Jacqueline Overgaag
E: j.overgaag@upmeurope.nl

Service menu right