B2B matchmaking tijdens Food Technology | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

B2B matchmaking tijdens Food Technology

Meer artikelen

Bent u werkzaam op het gebied van hightech innovaties in de voedingsmiddelenindustrie en zoekt u naar internationale zakenpartners? Meld u dan aan voor de hybride B2B matchmaking 'Meet & Match' tijdens de vakbeurs Food Technology 2021.

De vakbeurs vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in 's-Hertogenbosch. De B2B matchmaking vindt deels online en deels op de beurs plaats.

Voor wie?

De matchmaking is interessant voor bedrijven die innoveren op het gebied van hightech in de voedingsmiddelenindustrie.

Doel B2B matchmaking

De matchmaking is bedoeld om relevante contacten te vinden in de gehele sector. U spreekt uw gesprekspartner op de beurs of online met uw eigen laptop of tablet. Alle deelnemers maken een online profiel aan, zodat u weet wat andere partijen vragen en bieden.

Aanmelden

Inschrijven voor de B2B matchmaking én het plannen van gesprekken met andere deelnemers kan tot en met 2 december via het registratieformulier op de website van het evenement. Ook maakt u hier uw eigen bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aan. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over dit matchmaking evenement? Neem dan contact op met:

  • Mylène Hoogendijk-Mesters, adviseur Enterprise Europe Network: mylene.mesters@rvo.nl voor inhoudelijke vragen over het onderwerp of programma.
  • Timo van Leent, eventmanager Food Technology: t.leent@mikrocentrum.nl voor organisatorische vragen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.