b2b matchmaking tijdens het EO & Copernicus Technologies event

Meer artikelen
Vooraanzicht Zeiss Planetarium Bochum in de nacht

Bent u actief op het gebied van technologietrends en bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen binnen de diverse innovatieve sectoren? Kom dan naar de b2b matchmaking van Enterprise Europe Network (EEN) tijdens het EO & Copernicus Technologies event. Dit tweedaagse evenement richt zich op technologie-experts, dienstverleners en producenten.

Programma

Op 18 april is voor deelnemers aan het evenement een 'Space Night' in het Zeiss Planetarium Bochum. Op deze avond wordt een spectaculaire multimediashow gegeven in het stardome met een receptie en netwerkdiner.

Op 19 april zijn er lezingen en workshops van Copernicus-technologie en innovaties op het gebied van:

  • renewable energy;
  • maritime technologiën;
  • mining/post-mining;
  • agri/bosbouw;
  • urban monitoring/smart cities;
  • open data;
  • monitoren van landgebruik.

Het doel van de conferentie is om via deze thematische workshops ideeën uit te wisselen over technologietrends. En daarnaast om te verkennen wat er mogelijk is met aardobservatie of Copernicus-technologieën in de bovengenoemde gebieden.

Deelname en aanmelden

Deelname aan de b2b matchmaking is gratis. Meld u voor het evenement aan via het registratieformulier van EO & Copernicus Technologies.

Meer informatie

Kijk op de website van Earth Oservation & Copernicus Technologies voor meer informatie over het evenement, de matchmaking en profielen van andere deelnemers.

Heeft u vragen over de matchmaking? Neem dan contact op met:

Mylène Mesters, Enterprise Europe Network/INTIEK
T:088 042 56 69
E: mylene.mesters@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Kamer van Koophandel (KvK) deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Service menu right