Seminar Bedrijfskansen voor Circulaire Economie Vietnam

Meer artikelen
Vietnam rivier boot

Wilt u weten welke bedrijfskansen er voor u liggen in Vietnam? En hoe u, met innovatieve circulaire bedrijfsconcepten, kunt bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen op gebied van water, energie, lucht en afval in dit land? Kom dan naar het seminar Bedrijfskansen voor Circulaire Economie Vietnam en draag bij aan de oplossing.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Circulaire strategieën kunnen een duurzame oplossing bieden voor enkele sociaaleconomische en ecologische uitdagingen in Vietnam. Daarom heeft de Nederlandse ambassade in Hanoi, samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), adviesbureau CREM opdracht gegeven onderzoek te doen naar de kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van circulaire economie in Vietnam.

Tijdens het interactieve seminar Bedrijfskansen voor Circulaire Economie presenteren wij de kansen in Vietnam. Vervolgens horen we graag of u geïnteresseerd bent om deze kansen aan te grijpen. En wat voor ondersteuning u van ons nodig heeft.

Kosten en aanmelden

Meld u aan voor het seminar. Deelname is gratis. Let op! Er zijn maar 40 plekken.

Achtergrond

Vietnam heeft al tientallen jaren een indrukwekkende economische groei. Helaas wordt voor deze groei een hoge prijs betaald. De milieukwaliteit van de lucht, het land en het water in Vietnam is flink verslechterd. De luchtverontreiniging in steden als Hanoi en Ho Chi Minh City is alarmerend en de waterverontreiniging en waterschaarste zijn zorgwekkend, vooral in de stedelijke gebieden.

Deze grote uitdagingen voor Vietnam bieden investeringsmogelijkheden in uiteenlopende sectoren. Zoals de water- en energiesector, programma’s die inspelen op klimaatverandering en de indrukwekkende groei van de afvalinzameling- en recyclingindustrie.

Aanvullende informatie over de circulaire economie in Vietnam vindt u in het factsheet.

Programma

Meer details over het programma volgen nog.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met:

Linda Reijers
Business Development Coach
Linda.Reijers@rvo.nl

Kim Tran
Private Sector Development Coach
kim.tran@rvo.nl

Service menu right