Service menu right

BioAcademy kennismiddag

Meer artikelen

De biologische sector doet geweldig werk, maar mag vaker haar mooie kanten laten zien. Maar hoe doen we dat? Tijdens deze online kennismiddag gaan we daarmee aan de slag.

Adviseurs kunnen zich dit jaar laten bijscholen op 2 belangrijke onderdelen:

 • Welke financiële ondersteuningsmogelijkheden heeft RVO? Met medewerking van Anne Cobben en Carlos Hoegen van RVO onder leiding van Laurens Nuijten, Bionext.
 • Zelf professionele video’s maken met een mobiele telefoon. Door Geertje Algera, de eerste MoJo (Mobiele Journalist; een verslaggever die reportages maakt met alleen een smartphone, een microfoon en statief) van de NPO.

De eerste presentatie is speciaal bedoeld voor adviseurs die advies geven aan biologische ondernemers of aan ondernemers die omschakeling naar biologisch overwegen. Aanleiding is de 'borgstellingsregeling voor omschakelkapitaal'. Deze regeling is vrij onbekend bij bankmedewerkers, financieel adviseurs en bij (omschakelende) biologische ondernemers, maar kan in specifieke situaties waardevol zijn.
RVO belicht naast de borgstellingsregeling ook andere nuttige overheidsregelingen voor biologische ondernemers en adviseurs, zoals de regeling 'Agrarische Bedrijfsadvisering en Scholing'. De sessie wordt begeleid door Laurens Nuijten, projectleider Bionext en verenigingsmanager Biohuis. Na de presentatie van RVO is er volop de gelegenheid tot het stellen van vragen.

Programma

 • 14.20 uur: inloop (inlog) met virtuele ‘teams’ koffie
 • 14.30 uur: welkom kennismiddag ‘Bio; van binnen naar buiten’, Geertje Schlaman, BioAcademy
 • 14.45-15.45 uur: welke financiële ondersteuningsmogelijkheden zijn er voor (aankomende) biologische ondernemers, met medewerking van Anne Cobben en Carlos Hoegen van RVO onder leiding van Laurens Nuijten, Bionext
 • 15.45–16.00 uur: pauze & inloop (inlog)
 • 16.00-17.00 uur: zelf professionele video’s maken met een mobiele telefoon met Geertje Algera, de eerste MoJo (mobiele verslaggever) van de NPO
 • 17.00-17.05 uur: korte pit-stop & inloop moment (inlog)
 • 17.05-17.20 uur: blog presentatie Michaël de Wilde ‘Bio; van binnen naar buiten’ Directeur Bionext
 • 17.20-17.30 uur: ‘toost’ & afsluiting' door Edith Lammerts van Bueren, voorzitter BioAcademy

Aanmelden

 • Wilt u deelnemen aan deze gratis kennismiddag van BioAcademy? Meld u dan aan vóór 23 november 2020 via het webformulier.
 • Na aanmelding ontvangt u een link om deel te kunnen nemen. Het programma hoeft niet in geheel te worden gevolgd. Onderdelen kunnen los gevolgd worden.
 • Kosten: deze kennismiddag wordt u gratis aangeboden door de BioAcademy & Bionext

Meer informatie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.