BIOSWITCH matchmaking en webinar | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

BIOSWITCH matchmaking en webinar

Meer artikelen

Bent u op zoek naar biobased verpakkingen? Of zoekt u leveranciers van biobased verpakkingsmaterialen? Tijdens het event organiseren wij in samenwerking met onze Deense partners van het Enterprise Europe Network een webinar en een aansluitende matchmaking.

Ontmoet tijdens de matchmaking potentiële internationale zakenpartners of partners voor andere samenwerkingen zoals onderzoeken op het gebied van duurzame verpakkingen. Meewerkende bedrijven en organisaties zijn onder andere actief in de volgende sectoren: voedingsmiddelen, cosmetica, persoonlijke verzorging en schoonmaakmiddelen.

Hoe werkt het?

Via de website kunt u zich tot 21 september kosteloos aanmelden, daarna sluit de inschrijvingsperiode.

Voorafgaand aan het online evenement kunnen alle deelnemers gesprekken met elkaar inplannen. Op basis van onlineprofielen ziet u wat andere deelnemers vragen en aanbieden, zo ziet u direct welke deelnemer interessant is voor uw bedrijf of organisatie. Elk gesprek duurt ongeveer 30 minuten.

U kunt zich tijdens het registreren ook aanmelden voor de webinar. Meer informatie vanuit de organisatie volgt als u bent aangemeld.

Contact

Mylène Hoogendijk - Mesters (mylene.mesters@rvo.nl)

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.