Service menu right

Business Opportunities Fair in Washington D.C.

Meer artikelen
BOF Logo

Bent u actief in de energiesector? En wilt u uw kansen vergroten op het gebied van Climate-Smart Energy solutions? Ga dan mee naar de Business Opportunities Fair, 29 tot en met 31 oktober in Washington D.C.

De Wereldbank organiseert de Business Opportunities Fair. Dit jaar ligt de focus tijdens deze beurs op Climate-Smart Energy Solutions. Een diverse groep internationale bedrijven met interesse in deze sector komt bijeen tijdens dit evenement. Verken de kansen voor uw bedrijf met professionals van de Wereldbank.

Programma

Het programma duurt 2,5 dag en is gericht op strategie├źn, prioriteiten en projectenportfolio in de energiesector. U kunt in gesprek gaan met professionals van de Asian Development Bank, de European Bank of Reconstruction and Development en de Inter-American Development Bank. De voertaal tijdens de bijeenkomsten is Engels. Het RVO-team Internationale Organisaties faciliteert ook individuele gesprekken met relevante experts, verantwoordelijk voor energieprojecten bij de Wereldbank.

Deelname en kosten

De kosten voor deelname zijn $ 500. Heeft u interesse? Stuur dan een e-mail naar tio@rvo.nl. Zodra er meer bekend is over het programma, nemen wij contact met u op. Heeft u vragen over bijvoorbeeld logistieke zaken, neem dan contact met ons op.

Meer informatie

Team Internationale Organisaties
E: tio@rvo.nl