Business Week Nabije Markten | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Op 17 en 18 november verzorgden topsprekers uit het bedrijfsleven, de wetenschap en overheid een unieke online Business Week. Hierin stond zakendoen met onze (bijna) buurlanden België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk centraal. De focus lag hierbij op de sectoren energie, digitale landbouw, smart industry en mobiliteit.

Heeft u de Business Week gemist? Of wilt u de sessies graag nog eens terug zien? Geen probleem. Alle onderdelen van het programma zijn opgenomen en online terug te kijken.

Klik op de onderstaande foto voor een korte impressie van het evenement.Kijk hier de Business Week Nabije Markten terug

 

Bekijk een samenvatting van het webinar voor de Business Week Nabije Markten op YouTube

Waarom terugkijken?

  • leer waar de grootste kansen liggen binnen uw sector;
  • profiteer van zakelijk advies gegeven door de leidende sectorexperts en de Nederlandse overheid in onze buurlanden;
  • maak kennis met nieuwe, duurzame perspectieven op toekomstbestendig zakendoen.

Was u wel bij de Business Week maar heeft u nog vragen? Ons team helpt u graag met persoonlijk advies.

Neem contact met ons op

Talkshow: 'Mainstream of Thinking', optimistisch over de toekomst

In maar liefst 21 online sessies deelden experts en ervaringsdeskundigen hun kennis over zakendoen in Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Tafelheer Ton Jessen trapte de dag af met een virtueel rondetafelgesprek. Jessen en zijn gasten Tjerk Opmeer, Bernice Notenboom en Kitty Verdel spraken onder andere over de mogelijkheden en kansen van Europa. Daarnaast ging het over de uitdagingen van zakendoen in tijden van corona.

Nieuwe markten verkennen met RVO

Heeft u interesse in zakendoen in Frankrijk, België, Duitsland of het Verenigd Koninkrijk? Misschien wilt u eerst meer informatie over de markt. Bijvoorbeeld over de actuele markttrends of over de producteisen en exportregels. Wij kunnen deze zaken voor u uitzoeken met een marktverkenning. Zo helpen wij u verder met uw internationale ambities in uw doelland.

Mis geen enkel RVO-evenement

RVO organiseert Business Weeks voor diverse regio's. Wilt u weten wanneer de volgende Business Week plaatsvindt? Abonneer u op onze RSS-feed en u weet direct wanneer RVO een nieuw evenement organiseert.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.
Logo Trade and Innovate


Lees meer op de website van Trade & Innovate NL

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.