Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico

Meer artikelen

In de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico van 6 tot en met 8 april ontdekten Nederlandse ondernemers kansen voor hun bedrijf. Heeft u ambities om zaken te doen op deze markten? Bekijk de opnames van de Business Week - ook als u er niet bij was - en lees hoe we u verder kunnen helpen.

In deze Business Week lag de focus op kansen in de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie.

Waarom terugkijken?

  • Geef uw bedrijf een boost, doe inspiratie op!
  • Krijg inzicht in de economie en het zakenklimaat in de VS, Canada en Mexico.
  • Luister naar handelsexperts en ondernemers met ervaring en visie.
  • Ontdek waarom deze markten kansrijk én uitdagend zijn.
  • Kijk welke ondersteuning de Nederlandse overheid biedt bij internationaal ondernemen.

Business Week terugkijken

Business Week gemist of zin om terug te kijken? Geen probleem. De opnames staan online, over zakendoen in de VS, Canada en Mexico en over kansen in de sectoren gezondheid, plantaardige eiwitten, tech, waterstof, automotive en circulaire economie. Bekijk de opnames op het RVO-YouTubekanaal. Klik op de gele balk hieronder.

Meer weten?

Wilt u nieuwe markten ontdekken, zakenpartners zoeken en weten welke ondersteuning de Nederlandse overheid verder biedt?

  • Deelnemers van de Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico kunnen nog een tijd onderling met elkaar netwerken via het platform b2match.
  • Informatie over zakelijke kansen vindt u op onze landenpagina's Verenigde Staten, Canada en Mexico.
  • Neem contact op met het Nederlands buitenlandnetwerk in de VS, Canada en Mexico: ambassades, consulaten en Netherlands Business Offices. Contactgegevens vindt u op de landenpagina's Verenigde Staten, Canada en Mexico, onder 'Ons netwerk' (bij de landkaart).
  • Persoonlijk advies over zakendoen in het buitenland? Neem contact op met de regio-adviseurs van RVO.
  • Schrijf u in voor de gratis e-learning '10 meestgestelde vragen over zakendoen in de VS', die RVO ontwikkelde voor de International Business Academy. Zo bent u nog beter voorbereid en kunt u sneller én langer succesvol zijn op de Amerikaanse markt. Bekijk ook de andere gratis landspecifieke cursussen van RVO.

 

Blijf op de hoogte en doe mee aan evenementen

RVO organiseert regelmatig evenementen over zakelijke kansen in de VS, Canada en Mexico. Houd onze evenementen in de gaten, neem een abonnement op de RVO-nieuwsbrief of volg ons op Twitter en LinkedIn.

Op de planning staan onder meer:

Organisatie

De Business Week Verenigde Staten, Canada en Mexico is georganiseerd door RVO, het Nederlands ambassadenetwerk, OostNL, Utrecht Region, Brainport en InnovationQuarter en Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij.

Mogelijk gemaakt door Trade & Innovate NL

Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.
Logo Trade and Innovate


Lees meer op de website van Trade & Innovate NL

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.