Service menu right

verslag: CES Unveiled Conference: Tech Solutions for Global Challenges

Meer artikelen

Op 15 oktober vond online de 4e CES Unveiled Conferentie plaats. De conferentie stond volledig in het teken van 'Tech Solutions for Global Challenges'.

Vertegenwoordigers van bedrijfsleven en overheden uit de VS, Nederland, Frankrijk en Duitsland deelden hun visie op hoe we ons uit de crisis kunnen innoveren. Hieronder waren Mona Keijzer (staatssecretaris EZK), Thierry Breton (EU Commissaris voor de Interne Markt) Cédric O (Franse staatssecretaris voor de Digitale Economie), Jeroen Tas (Royal Philips), Alexandra Jankovich (SparkOptimus) en Roger Havenith (EIF).  

Uitdagingen van deze tijd

Jeroen Tas, Chief Innovation & Strategy Officer, Royal Philips:
"Om antwoorden te vinden op de uitdagingen van deze tijd, ontwikkelt Philips virtuele zorgcentra waaronder virtuele IC's of eICU's. De eICU-oplossing stelt intensivisten en gespecialiseerde verpleegkundigen op afstand in staat om razendsnel te schakelen tussen bedden, IC's en ziekenhuizen die soms wel 400 kilometer van elkaar verwijderd zijn. Zij kunnen met een druk op de knop of een elektronisch alert worden opgeroepen voor advies en ondersteuning wanneer dat nodig is. Resultaat: betere zorg tegen lagere kosten."

Terugblik

Benieuwd wat er nog meer is besproken? Bekijk de video's en presentaties.

Hoogtepunten

Bekijk hier Mona Keijzer op CES Unveiled 2020.

CES Unveiled in aanloop naar CES2021

CES Unveiled is het preview-evenement in aanloop naar CES2021, het grootste en meest invloedrijke tech-evenement in de wereld. CES2021 vindt volledig digitaal plaats op 11 tot en met 14 januari 2021.

Op CES2021 zal ook een Holland Paviljoen aanwezig zijn. Hierin een groep bedrijven en kennisinstellingen die leidend zijn in thema's zoals energy transition & climate change, security & resilience, smart cities & smart mobility, medtech & healthtech, Artificial Intelligence (AI) & big data.

Meer informatie over CES2021 vindt u op onze website.

Organisatie

CES Unveiled werd georganiseerd door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en de Consumer Techology Association in samenwerking met verschillende internationale publiek-private organisaties en bedrijven.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.