Cursus Internationale Sociale Voorwaarden bij inkopen

Meer artikelen
Training H2020 RD project

Wilt u internationale sociale voorwaarden en due diligence toepassen op uw inkoopproces? Meld u dan aan voor de 7-daagse cursus Internationale Sociale Voorwaarden Academie (ISV) vanaf 24 september 2019. PIANOo financiert de cursus. Tijdens de curcus doet u niet alleen nieuwe inzichten op, maar u krijgt ook praktische handvatten.

De cursus vindt plaats tussen 24 september 2019 en 23 juni 2020. In 7 dagdelen leert u hoe u internationale sociale voorwaarden en due diligence op uw inkoop- en aanbestedingsprocessen toepast.

Voor wie?

Wij verwachten dan ook dat u met minimaal 2 personen deelneemt aan de cursus: een inkoper en een duurzaamheidscollega of budgethouder die betrokken is bij inkopen of projectleider. Mocht dat niet lukken, dan volstaat 1 deelnemer. Er is plaats voor 20 organisaties (40 deelnemers).

Programma en aanmelden

Het Rijkskader van 1 april 2017 is het uitgangspunt voor de cursus. De cursus behandelt alle fasen van het inkoopproces. U kunt zich inschrijven via de website van PIANOo partner Conducto. Meld u aan.

Om het geleerde direct toe te kunnen passen in de praktijk, start u tijdens het programma minimaal één pilottraject met ISV in de hoofdrol. Dat doet u in uw eigen organisatie. Uw ervaringen deelt u met uw medecursisten. Zo leert iedereen van elkaars bevindingen.

Dag en locatie

De bijeenkomsten vinden plaats op een dinsdag en nemen een dagdeel in beslag. De locatie van de bijeenkomsten is wisselend en verspreid door Nederland.

Meer weten?

Service menu right