De Week van de Circulaire Economie 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

De Week van de Circulaire Economie 2021

Meer artikelen

De Week van de Circulaire Economie is van maandag 1 t/m zaterdag 6 februari 2021. Het Versnellingshuis Nederland Circulair! organiseert deze week voor de 6e keer. Inschrijven is vanaf december mogelijk.

Deze week krijgen door het hele land goede voorbeelden een podium. Ook ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond!

Het doel van de week is professionals mee te nemen naar een circulaire economie.

RVO organiseert in deze week:

In de aanloop naar de Week van de Circulair Economie 2021 komen er steeds meer evenementen en interessante nieuwsberichten op de website. Houd www.deweekvandecirculaireeconomie.nl dus in de gaten.

Inspiratie opdoen?

RVO helpt bedrijven, gemeenten en kennisinstellingen die zich willen inzetten voor de circulaire economie. Bekijk een volledig overzicht van nieuwsberichten, praktische tools en verhalen van ondernemers die met onze ondersteuning hun circulaire plannen realiseren.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.