Demonstratiemiddag SBIR Sport en bewegen voor kwetsbare doelgroepen en Actieve ouderen

Meer artikelen
MIT bijeenkomst

Bent u ook benieuwd naar de innovatieve resultaten van de SBIR-competities ‘Sport en bewegen voor kwetsbare doelgroepen’ en ’Actieve ouderen in Nederland’? Mis dan niet de demonstratiemiddag van de prototypen en deel uw eigen kennis.

Laat u inspireren tijdens deze middag vol kennisdeling. Luister naar korte presentatie van het ministerie van VWS en van alle winnaars van de 2 SBIRs. Bekijk bovendien in het atrium van RVO.nl in Den Haag alle ontwikkelde prototypes.

Programma

12.45 - Inloop met koffie en thee
13.15 - Welkom en korte introductie door Vincent Stokman (RVO.nl), gevolgd door Joni van der Velde (ministerie van VWS) over het beleidsdoel van de SBIR-competitie: waarom deze competitie en hoe verder?
13.45 - Presentaties van de 4 SBIR winnaars Sport en bewegen/Actieve ouderen
14.45 - Pauze
15.00 - Presentaties van de 4 SBIR winnaars Sport en bewegen/Actieve ouderen
16.00 - Borrel: gelegenheid tot netwerken, afspraken maken, bekijken demonstratie-opstellingen en het stellen van vragen aan de sprekers.

Deel dit evenement

Wij nodigen overheden, verpleeghuizen, zorgverzekeraars uit om informatie uit te wisselen, kennis te vergaren en contacten te leggen op deze middag. Kent u partijen voor wie deze middag ook nuttig is? Laat het hen weten!

Aanmelden

Interesse? Geef u tot uiterlijk maandag 9 april op, door een e-mail te sturen naar sbir@rvo.nl met de vermelding dat u wilt deelnemen aan de demonstratiemiddag SBIR van 16 april 2018. Vermeld daarbij ook de namen en e-mailadressen van de deelnemers en de bedrijfsnaam/organisatie.

Service menu right