Digitaal Holland High Tech House op de Hannover Messe | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Digitaal Holland High Tech House op de Hannover Messe

Meer artikelen

Wilt u voor het eerst de Duitse markt betreden? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan van 12 tot en met 16 april deel aan het digitale Holland High Tech House op de Hannover Messe.

De Hannover Messe is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. Dit jaar vindt de beurs voor het eerst geheel digitaal plaats.

Hannover Messe 2021

'Home of Industrial Pioneers, now more than ever' – dat is het motto van de Hannover Messe 2021 die dit jaar volledig digitaal plaatsvindt. Het afgelopen jaar zijn technologische ontwikkelingen in een stroomversnelling geraakt. Daarom staan dit jaar thema’s als digitalisering en de energietransitie centraal.

Integrated Smart Industries for recovery in Europe

Nederland presenteert zich op de beurs onder de titel 'Integrated Smart Industries for recovery in Europe'. Samen met Duitsland heeft ons land het beste en meest flexibele productieplatform en digitale netwerk in Europa. Hiermee bieden we multidisciplinaire hightech-oplossingen op het gebied van onder andere mobiliteit en energie.

Daarnaast zijn we een sterke en betrouwbare sourcingpartner voor de Duitse industrie en een innovatiepartner voor sleuteltechnologieën. Samen komen we tot een versneld herstel en een weerbaar Europa.

Vanuit Nederland ligt de focus op de volgende thema's:

  • smart industry
  • energie
  • mobiliteit
  • sleuteltechnologieën

Deze thema's lichten we uit in een aantal livestreams. Ook staan er voor deze thema's Nederlandse sprekers op het algemene programma van de Hannover Messe.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Hier liggen kansen voor u als Nederlandse ondernemer in de technologie. Nederland wil niet alleen handelspartner zijn voor Duitsland, maar ook een technologie- en innovatiepartner.

Tijdens de Hannover Messe is er een digitaal Holland High Tech House ingericht. Hiermee laten we zien dat Nederland hét land is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen. U kunt deelnemen aan de Hannover Messe als bezoeker.

Programma

Bekijk het Nederlandse programma op de digitale Hannover Messe 2021.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden als exposant. Wilt u als online bezoeker deelnemen aan het Nederlandse programma op de Hannover Messe? Meld u dan aan voor een toegangskaart via de website van de Hannover Messe. Let op: er is een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan de digitale Hannover Messe, neem dan contact op met:

Jim van der Zwan
E: jim.vanderzwan@rvo.nl

Organisatie

Het digitale Holland High Tech House wordt georganiseerd door FME, Metaal Unie, FIER Automotive, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.